مراسم اختتامیه دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس برگزار شد


مراسم اختتامیه دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس برگزار شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده گفت: دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس با اجرای مراسم اختتامیه در پارک ملت شهرستان سرانجام به کار خود پایان داد.

به گزارش میراث آریا، معصومه شیری امروز ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: شامگاه دیروز مراسم اختتامیه همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و با حضور گسترده مقامات دولتی و مردم شهرستان خدابنده و مهمانان سایر شهرهای همجوار و گردشگران برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده افزود: در این جشنواره، هشت غرفه تخصصی کباب به همراه قصابان نام‌آشنا با ارائه انواع غذاهای سنتی و کباب‌های متنوع و حدود ۱۲ غرفه صنایع دستی و مشاغل خانگی برپا شدکه برگزاری جشنواره کباب به عنوان یک رویداد گردشگری در معرفی بیشتر توانمندی‌ها و جذب گردشگر تاثیر گذار است.

او گفت: این جشنواره و نمایشگاه صنایع دستی فرصت مناسبی است تا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان خدابنده را به نمایش بگذاریم و قطعاً در کسب و کار و رونق شهرستان نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.

شهر سجاس، واقع در بخش سجاسرود شهرستان خدابنده، با پیشینه‌ای تاریخی و فرهنگی غنی، یکی از مقاصد گردشگری استان زنجان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید