وبلاگ

«دختر موشرابی» برای یازدهمین بار به کتابفروشی‌ها سر زد

«دختر موشرابی» برای یازدهمین بار به کتابفروشی‌ها سر زد

رمان «دختر موشرابی» اثر محمد حسین‌زاده به همت انتشارات کتابستان معرفت به چاپ یازدهم رسید.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، رمان «دختر موشرابی» اثر محمد حسین‌زاده به همت انتشارات کتابستان معرفت به چاپ یازدهم رسید.

دختر مو شرابی داستانی تاریخی از ایران و زندگی دختران ایران است. این کتاب هشت فصل دارد: دختر قجری، دختر گرجی، دختر میرزا، دختر مشروطه، دختر نوغان، دختر شهرنو، دختر کرد و دختر موشرابی.

محمد حسین‌زاده در این کتاب از زندگی دختران این خاک گفته است. آن‌هایی که در تاریک و روشن تاریخ گم شده‌اند و در کوچه پس‌کوچه‌های داستان‌ها، صدایشان خاموش و ساکت شده است.

او در این کتاب از دخترانی می‌گوید که گاه پرچمداران تغییراتی بزرگ و عظیم در تاریخ بودند و گاهی نیز خودشان قربانی شدند. فریب خوردند و ساده اندیشی خودشان و دیگران، زندگی‌هایشان را بر باد داده است. داستانی که از خیانت و تجاوز می‌گوید. قصه‌ای که حماسه، عشق و خروش را باهم دارد….

این رمان را انتشارات کتابستان در ۲۲۰ صفحه و با قیمت ۱۲۵ هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا