6 خاصیت معجزه آسا و شگفت انگیز بهار نارنج

0
اشتراک

6 خاصیت معجزه آسا و شگفت انگیز بهار نارنج

شیراز، شهر شعر و شاعر، شهر عشق و عاشق، شهر فال و تفأل که با فرارسیدن فصل بهار، پیچیدن عطر خوش بهار نارنج بهشتی روی زمین می‌شود . شکوفه‌های زیبایی که نغمه امید و زندگی ، سر می‌دهند. چه حیف، که عمر این شکوفه‌ها طولانی نیست.

شکوفه نارنج، خاصیت‌های بی‌شماری دارد که به‌صورت عرق، شربت و دم‌نوش مصرف می‌شود. اگر می‌خواهید، از جادوی این شکوفه خوش عطر، بدانید مقاله را تا انتها بخوانید.

 

بهار نارنج و اعصاب

داشتن رایحه خوش بهارنارنج، تأثیر مثبتی بر عملکرد اعصاب دارد. اگر استرس و بی‌خوابی دارید استفاده از بهارنارنج باعث تسکین استرس شما می‌شود.

 

فشارخون

دم‌نوش بهارنارنج، دارای ترکیباتی است که باعث تنظیم شدن سطح فشارخون و برطرف شدن تپش قلب می‌شود؛ همچنین با افزایش جریان گردش خون از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

 

افزایش سیستم ایمنی بدن

وجود ویتامین‌های C ، BوD در بهارنارنج و انتی اکسیدان زیاد سیستم ایمنی بدن را قوی کرده و در برابر بیماری خود ایمنی و مزمن دفاع کرده؛ و بدن در برابر انواع بیماری‌ها مقابله کرده.

 

بهار نارنج

 

برطرف کردن مشکلات شکمی

یکی دیگر از خواص بهارنارنج، برطرف کردن دردهای قسمت دستگاه گوارش می‌باشد؛ درمان ترش کردن، سوءهاضمه، نفخ کردن و اسپاسم. همچنین نوشیدن عرق بهارنارنج برای افزایش اشتها و دل‌درد نوزادان کاربرد دارد.

 

بهار نارنج دیازپام طبیعی

اگر از بی‌خوابی کلافه شدید، بهارنارنج یکی از قوی‌ترین درمان‌های بی‌خوابی در طب سنتی هست، فقط کافیه یک ساعت قبل از خواب ترکیب عرق بهارنارنج با فرنجشمک مصرف کنید این ترکیب یک دیازپام طبیعی است.

نکته: بهتر است یک ساعت فرنجشمک با بهارنارنج مخلوط شود و بعد مصرف شود.

 

بهار نارنج برای پوست

بهارنارنج به پوست صورت، طراوت و شادابی می‌بخشد؛ برای از بین بردن جای جوش، لکه‌های پوستی، التهاب پوست و… از بخور بهارنارنج استفاده کنید.

از بهارنارنج، به‌عنوان یک تونرطبیعی (تمیزکننده پوست) برای پوست‌های چرب در صنعت آرایشی و بهداشتی بکار می‌برند.

 

نحوه درست کردن دم‌نوش بهارنارنج:

بهارنارنج (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات یا عسل دم‌کرده و نوش جان‌کنید.

 

 

چای بهار نارنج

 

طبع بهارنارنج

بهارنارنج دارای مزاج، گرم و خشک است و افرادی دچار بلغم (طبع سرد) شده‌اند پیشنهاد می‌شود.

 

نگهداری بهارنارنج

شکوفه‌های درخت نارنج را می‌توان روی بخاری، در آفتاب، در خشک‌کن، خشک کرد و در تمام فصول سال از آن دم‌نوش و چای تهیه کرد.

بهارنارنج را می‌توان به شکل مربا درست کرد و تمام فصول سال، یک صبحانه مقوی داشته باشید.

 

 

طرز تهیه مربا بهار نارنج

 

مواد لازم: 

 4لیوان بهارنارنج

 ۳ لیوان شکر

 ۴ لیوان آب

 ۲ ق غ آب‌لیمو یا آب‌نارنج ۲

 

طرز تهیه:

اول بهارنارنج رو خوب تمیز می‌کنیم و می‌شوریم؛ چند لیوان آب اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم به جوش بیاید

 بعد ازاینکه به جوش آمد و چند قل زد، با آب سرد آبکشی می‌کنیم.

 دو بار دیگر داخل قابلمه آب بریزید و بهارنارنج را اضافه کنید، بزارید به جوش بیاید و با آب سرد آبکشی کنید (این کار برای گرفتن تلخی بهارنارنج هست).

 حالا داخل قابلمه ۴ لیوان آب سرد می‌ریزیم، بهارنارنج آبکش شده اضافه می‌کنیم و شکر رو لابه‌لای بهارنارنج می‌پاشیم، روی ظرف را می‌پوشانیم ، ۱۲ ساعت کنار می‌گذاریم تا بماند.

 بعد از ۱۲ ساعت، قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید سپس حرارت رو کم می‌کنیم تا مربا آرام‌آرام بجوشد و کمی غلیظ بشود و گلبرگ‌ها شیشه‌ای بشوند، در پایان آب‌نارنج یا آب‌لیمو را اضافه می‌کنیم (بهترِ که آب‌نارنج بریزید)

چند قل که زد از روی حرارت برمی‌داریم، روی قابلمه را با پارچه بپوشانید،  اجازه بدید مربا خوب سرد بشود؛ سپس داخل ظرف شیشه‌ای دردار بریزید، نوش جان.

 نکته: برای تهیه مربای بهارنارنج خشک‌شده (با شکوفه بهارنارنج‌های خشک) کافی است قبل از انجام همه‌ی مراحل، شکوفه‌ها را نیم ساعت در آب سرد خیس کنید.

 

مربا بهار نارنج

 

 

 

 
0
موفقیت

موفقیت از آن شماست

راه کار های نو برای رسیدن به موفقیت
کلیک کنید
تبلیغات

محل تبلیغ شما

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

لطفا دیدگاهتان را مرتبط با مطلب بالا ارسال نمایید، پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.