گروه: آشپزی
تاریخ: ۳:۱۴ :: ۱۳۹۶/۰۱/۱۲

خارک خرما چیست؟ این میوه خوشمزه و مظلوم را بیشتر بشناسید به گزارش راهنمای سفر من خرما در طی مراحل رشد حالت های مختلفی را تجربه می کند. به یک مرحله قبل از رسیدگی کامل خرما، رطب گفته می شود. میوه ای نرم و طلایی که بو و طعم خاصی دارد و شیرینی آن از خرما […]

خارک خرما چیست؟ این میوه خوشمزه و مظلوم را بیشتر بشناسید

به گزارش راهنمای سفر من خرما در طی مراحل رشد حالت های مختلفی را تجربه می کند. به یک مرحله قبل از رسیدگی کامل خرما، رطب گفته می شود. میوه ای نرم و طلایی که بو و طعم خاصی دارد و شیرینی آن از خرما کمتر است.دو مرحله قبل از رطب یکی از مراحل رویش خرما، خارک است که در این مرحله میوه کاملا سفت و محکم است شیرینی آن حتی از رطب هم کمتر است و طعم نسبتا گسی دارد مثل خرمالو. خارک خرما در برخی از انواع خرما قابل استفاده و خوراکی است. بهترین نوع خارک خرما که شک زیبایی هم دارد مربوط به خرمای شاهانی است. این نوع خرما بیشتر در شهرستان جهرم استان فارس یافت می شود. در این مرحله از رویش خرما ، میوه دارای خواص و ویژگی هایی است.

خواص خارک خرما

  • تقویت کننده معده
  • گرم و مرطوب و افزایش دهنده خرارت بدن.
  • محکم کننده لثه
  •  جلوگیری از بیماری های عفونی لثه و دندان
  •  دیر هضم
  • تولید کننده باد شکم
  • خلط آور بودن
  • مانع خون ریزی شکم
  • درمان بواسیر
  • ضد سرطان
  • خون ساز
این مطلبو از دست ندید!  نخستین سامانه جامع ملی خرما در شیراز رونمایی می‌شود

این برخی از خواص خارک است که در این بخش به آنها اشاره کردیم. بسیاری از افراد از طعم این میوه لذت می برند و از آن استفاده می کنند. از نظر ظاهری نیز خارک با رطب و خرما متفاوت است و میزان رطوبت کمتری دارد. در مطالب بعد  بطور مفصل در مورد چگونگی تولید موارد مصرف آن بحث خواهیم کرد. شهرهای اصفهان و تبریز و تهران از بزرگترین مصرف کنندگان خارک می باشند و بزرگترین تولید کننده آن شهرستان جهرم که در ۱۵۰ کیلومتری جنوب شهر شیراز واقع شده می باشد.

شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۷۷۹۲۲۷۵۳ تماس بگیرید