طرز تهیه مربای توت به روش ساده

مربای توت
0
اشتراک

طرز تهیه مربای توت به روش ساده

توت سیاه و توت سفید یکی از میوه‌های خوشمزه تابستانه مه سرشار از خاصیت و ویتامین هست. اگر می‌خواهید در همه فصول سال از خاصیت این میوه خوشمزه بهره ببرید ما در این مقاله آموزش پختن مربای توت به ساده‌ترین روش آموزش داده‌ایم.

(راهنمای سفر من)

طرز تهیه مربای توت سیاه:

مواد لازم:

توت سیاه 1/5 کیلو

شکر 1/5 کیلو

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا توت سیاه:

 

ابتدا دم سبز توت را گرفته در قابلمه‌ی مناسب ریخته و لابه‌لای آن شکر می‌پاشیم و درب آن رو می‌بندیم و به مدت 6 الي ۱۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم

 سپس روي حرارت ملایم قرار می‌دهیم و اجازه می دیم تا شکر آب شود و مرتب کف‌های ایجادشده را می‌گیریم

در نیمه‌ی پخت آب‌لیمو اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به غلظت مناسب برسد

براي تست کردن غلظت مناسب مربا يك مقداري داخل کاسه می‌ریزیم اجازه می‌دهیم. خنك شود اگر بین دو انگشت حالت چسبندگي داشت به غلظت مناسب رسیده

در آخر وانیل اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم مرباي ما آماده هست نوش جان

 

 

مربای توت سفید

 

مواد لازم

توت سفید یک کیلو

 وانیل نصف قاشق چایی‌خوری

هل خلال پسته برای تزیین

 شکر سه لیوان (دسته‌دار فرانسه)

آب یک لیوان

 آب لیموترش سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا توت سفید:

مربای توت را باید از توت‌های درشت و تقریباً نارس تهیه کرد تا توت‌ها داخل مربا له نشود به خاطر همین وقتی توت سفیدرو تهیه کردین رسیده‌ها را جدا کرده و نوش جان‌کنید و بقیه را برای مربا نگه‌دارید

 توت‌ها را تمیز کرده و خوب بشویید و آبکش کنید و سپس لابه‌لای آن‌ها مانند توت‌فرنگی شکر بریزید و یک‌شب در یخچال بماند

قبل از پخت با حرکت دادن ظرف توت آن‌ها را زیرورو کنید تا شکر به همه جای توت‌ها برسد

 

 روز بعد به ظرف حاوی توت یک لیوان آب ریخته و روی شعله‌ی تند قرار داده تا زودتر بجوش بیاد.

 توت‌ها رو بردارید در این موقع هل را اضافه کرده و حدود بیست دقیقه اجازه بدین تا توت‌ها کاملاً پخته و جاافتاده بشوند

وقتی شهد مربا کاملاً قوام آمد و آماده شد آب‌لیمو ترش را اضافه کرده شعله رو خاموش‌کنید و یک روز داخل همان ظرف بزارید بماند

بعد داخل ظرفی که می‌خواهید مربا رو نگهداری کنید ریخته و داخل یخچال و یا برای مدت طولانی می‌توانید داخل فریزر نگهداری کنید.

اگر از وانیل برای عطر مربا استفاده می‌کنید بعد از خاموش کردن شعله وانیل را اضافه کنید

 

 

توت سفید

0
موفقیت

موفقیت از آن شماست

راه کار های نو برای رسیدن به موفقیت
کلیک کنید
تبلیغات

محل تبلیغ شما

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

لطفا دیدگاهتان را مرتبط با مطلب بالا ارسال نمایید، پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.