دلمه به، یک غذای مجلسی زمستانی

0
اشتراک

دلمه به، یک غذای مجلسی زمستانی

دلمه به، یک غذای مجلسی زمستانی

دلمه به، یک غذای مجلسی زمستانی

راهنمای سفر من :دُلْمه خوراکی در خاور میانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی، بادمجان درست کرد. اما در این بخش برایتان طرز تهیه یک دلمه ی متفاوت را آموزش خواهیم  داد دلمه به با ما همراه باشید:   طرز تهیه:گوشت چرخ‌کرده:۲۵۰ گرم،
برنج: یک لیوان به درشت: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۳ عدد آبلیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
رب‌گوجه: ۲ قاشق غذاخوری شکر: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
روغن،نمک و فلفل: به میزان لازم.

طرز تهیه دلمه به :

پیاز و گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس کردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (کشمش، زرشک، گردو خرد شده) هرکدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

سر بِه را جدا کنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی کنید  (طوری که به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر کنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

طرز تهیه سس دلمه به :

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ کنید و فلفل و نمک و کمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را که از داخلش خارج کردید، سرکه و کمی شکر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه کنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ۴۵ دقیقه بپزد، موقع سرو کمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

دلمه به، یک غذای مجلسی زمستانی

دلمه به، یک غذای مجلسی زمستانی

نکته برای تهیه دلمه به:

وقتی به را خالی کردید داخل کمی سرکه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ کنید.

 

0
موفقیت

موفقیت از آن شماست

راه کار های نو برای رسیدن به موفقیت
کلیک کنید
تبلیغات

محل تبلیغ شما

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

لطفا دیدگاهتان را مرتبط با مطلب بالا ارسال نمایید، پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.