گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۵۴ :: ۱۳۹۷/۰۲/۰۲

برترین ها: مافین مرغ و ذرت با پنير اضافه مواد لازم برای ۲ نفر  1 پیمانه ذرت بخارپز ۲ /۱ پیمانه ماست ۵۰ گرم پنیر پیتزا ۲ /۱ سینه مرغ  نگيني خردشده ۳  /1 پیمانه روغن ۱ عدد پیاز خرد شده ۲ عدد هویج خرد شده گوجه گيلاسي چند عدد ۲ ق چ بیکینگ‌پودر ۳ […]

برترین ها:
مافین مرغ و ذرت با پنير اضافه

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (2)
مواد لازم برای ۲ نفر
 1 پیمانه ذرت بخارپز ۲ /۱ پیمانه ماست ۵۰ گرم پنیر پیتزا ۲ /۱ سینه مرغ  نگيني خردشده ۳  /1 پیمانه روغن ۱ عدد پیاز خرد شده ۲ عدد هویج خرد شده گوجه گيلاسي چند عدد ۲ ق چ بیکینگ‌پودر ۳ ق س فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده ۳ عدد تخم‌مرغ ۲ /۱ پیمانه پیازچه خرد شده ۲  /1 پیمانه قارچ خرد شده ۴ ق س آرد سفید به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه طرز تهیه:

۱٫ ۱٫ در یک تابه مناسب قدری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، پس از آن پیاز را داخل آن تفت دهید. اکنون مرغ را که نگینی خردکرده‌اید همراه با زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید. اکنون نوبت اضافه کردن قارج هست. پس از ۴-۳ دقیقه که مواد با هم تفت خورد، هویج و فلفل دلمه‌ای خرد شده ، ذرت و پيازچه را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا با هم تفت داده گردند.

۲٫ قدری نمک و فلفل به مواد بزنید، پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ۲٫

۳٫ از مواد بچشید و در صورت احتیاج نمک و فلفل بیشتری بزنید. قالب‌های مافین را با قدری روغن چرب کنید. اکنون ۳/۲ از قالب‌ها را با مواد پر کنید. قالب‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۴٫  اکنون روی مواد داخل قالب‌ها قدری پنیر پیتزا و نصف یک گوجه گیلاسی قرار دهید.

کتلت ذرت و سبزيجات معطر

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (2)
 مواد لازم برای ۲-۳  نفر
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز متوسط ۱ حبه سیر ۱ عدد تخم‌مرغ ۱ عدد سیب‌زمینی رنده شده ۲ عدد ساقه پیازچه خرد شده ۲ ق س گشنیز خرد شده ۱ پیمانه ذرت شیرین بخارپز شده به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:

۱٫ دو مرتبه قالب‌ها را داخل فر به مدت ۴-۳ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.  

2 1.

  ته‌چین گوشت و ذرت

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (2)
 مواد لازم برای ۲ -۴ نفر
۲ پیمانه برنج ۱ پیمانه ماست پرچرب ۳ ق س زعفران محلول در آب ۱ عدد زرده تخم‌مرغ به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک و فلفل مواد لازم برای مایه میانی ۲۵۰ گرم گوشت گوسفند ۱ عدد پیاز کوچک ۲ حبه سیر ۵ ق س ذرت پخته به میزان لازم روغن و نمک طرز تهیه:

۱٫   اکنون گوشت را همراه با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ اضافه کرده و آنان را کاملاً ورز دهید.   اکنون باید پیازچه، گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و دو مرتبه ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند، پس از آن ذرت را اضافه کنید و آن با قاشق با بقیه مواد مخلوط کنید تا ذرت در تمام گوشت پخش شود. ۲ در یک تابه مناسب قدری روغن بریزید، آن را روی حرارت قرار داده، حوصله کنید تا داغ شود. این کار را آن‌قدر ادامه دهید تا مواد تمام شود.    ابتدا در یک قابلمه مناسب قدری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. اکنون پیاز را که نگینی خرد کرده‌اید اضافه کرده ، تفت دهید.

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!

۲٫  وقتی پیاز سبک شد، گوشت را که قیمه‌ای خرد کرده‌اید بهمراه دو حبه سیر به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

۳٫ وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ۲ لیوان آب اضافه کنید، شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حوصله کنید تا گوشت بپزد. وقتی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید. ۲٫   در یک‌کاسه ماست، زعفران، زرده تخم‌مرغ ، نمک و فلفل را مخلوط کنید، برنج آبکش شده را اضافه کرده و مواد را کاملاً باهم مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه ماست آغشته شود. در یک قابلمه مناسب که حتماً باید تفلون باشد اندکی روغن بریزید.

۴٫ اکنون از مایه برنج و ماست به ضخامت ۲ سانتی متر داخل آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. اکنون ذرت پخته را بریزید تا کاملاً روی برنج را بپوشاند.

ذرت پلو  با فلفل و  تن ماهي

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (2)
مواد لازم برای۲-۴  نفر
۱ عدد كنسرو تن ماهی  3 حبه سیر له شده ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده ۱ پیمانه جعفری خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه‌ای نگيني  خرد شده ۱ پیمانه ذرت پخته ۲ پیمانه برنج به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران آب کرده به میزان لازم روغن طرز تهیه:

۱٫   در انتها روی برنج را صاف کنید و نصف لیوان آب و روغن روی آن بریزید.

۲٫ قابلمه برنج را روی حرارت کم قرار دهید و آن را دم کنید.

۳٫ 

4.  اکنون پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود، پس از آن سیرها را هم اضافه کرده ، كمي تفت دهید. نمك، فلفل و زردچوبه، فلفل دلمه‌ای خرد شده، ذرت  و تن ماهی را اضافه کنید  و با هم تفت دهید.

۵٫  مقدار اندکی آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذاريد و حوصله کنید تا مواد با هم بپزند و به خورد هم بروند.