گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۵۱ :: ۱۳۹۷/۰۲/۰۱
۹ غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (۱)

برترین ها: اين روزها كنار همه پارك ها قطعا يك نفررا خواهید دید که با کوشش زیاد مشغول كباب كردن بلال های چیده شده روی منقل هست و یک عده هم مشتاق، در انتظار این می باشند که بلال های شان آماده گردد. بعضي ها هم بلال را کبابی دوست ندارند و ترجيح مي دهند آن را […]

برترین ها: اين روزها كنار همه پارك ها قطعا يك نفررا خواهید دید که با کوشش زیاد مشغول كباب كردن بلال های چیده شده روی منقل هست و یک عده هم مشتاق، در انتظار این می باشند که بلال های شان آماده گردد. بعضي ها هم بلال را کبابی دوست ندارند و ترجيح مي دهند آن را آب پز كنند و همراه با كره و كمي آبليمو بخورند. تعدادی هم بلال را کنسروی و دان شده آن هم منحصرا داخل سالاد دوست دارند.

در حالی که اينها تنها مورد ها استفاده از دانه ذرت نيست و از ذرت می گردد در غذاهاي متنوع ديگري هم استفاده كرد؟ قطعا غذاهاي اين مطلب را بپزيد ودر منوی غذاهایتان تنوع ایجاد کنید؛درهمه این غذاها از دانه ذرت استفاده شده هست. دانه هاي ذرت را خودتان از بلال جدا كنيد و بپزيد تاهم غذا خوشمزه تر گردد هم خاصيت بيشتري داشته باشد.

خورش مرغ با ذرت

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (1)
مواد لازم براي ۴ نفر

 1 کیلو مرغ تکه شده ۳ عدد پیاز نگینی خردشده ۲ ق س کره نرم شده ۳۰۰ گرم ذرت پخته ۴-۳ پیمانه آب مرغ ۱ عدد فلفل دلمه‌ای سبز نگینی  خردشده ۲ ق س رب گوجه‌فرنگی ۴  /1 پیمانه جعفری ریز شده ۱ ق س سس تند ۲ ق س روغن به میزان لازم نمک و فلفل پاپریکا
طرز تهیه:

۱٫  1.   ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل پاپریکا طعم دار کنید. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.

۲٫ اکنون تکه‌های مرغ را اضافه کرده و دو طرف آنان را خوب سرخ کنید، پس از آن مرغ‌های سرخ‌شده را از قابلمه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید. ۲٫ حرارت را کم کنید.

۳٫ پیاز را داخل قابلمه بریزید و آن را اندکی تفت دهید، پس از آن فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و آن را هم اندکی تفت دهید تا نرم گردد. در این زمان رب را اضافه کنید و حدود ۲-۱ دقیقه آن را تفت دهید.

۴٫ ۳٫ اکنون سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، قدری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و حوصله کنید تا آب بجوشد، پس از آن تکه‌های مرغ را اضافه کرده و حوصله کنید تا خورش جا بیفتد و آب آن غلیظ گردد.

یه جور دیگه

اسلایس سیب‌زمینی و ذرت

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (1)
مواد لازم براي ۲ -۴ نفر
 

 2 عدد سیب‌زمینی بزرگ آبپز شده ۳ عدد تخم‌مرغ ۱ پیمانه  دانه  ذرت پخته ۲ عدد گوجه‌فرنگی نگینی خردشده ۵ عدد پیازچه ۶ ق س پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم کنجد ۱ حبه سیر رنده شده به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه ۲ ق م بیکینگ‌پودر
طرز تهیه:

۱٫ در انتها جعفری را اضافه کرده، حوصله کنید تا با مواد جوش بخورد. پس از آنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید.

۲٫ این خورش را می‌توانید همراه با برنج یا نان سرو کنید. از کنسرو ذرت هم می‌توانید استفاده کنید. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بگيريو و در یک ظرف مناسب  ریز رنده کنید، پس از آن سیر رنده شده و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب بزنید.

۳٫ بیکینگ‌پودر، نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید. کف یک ظرف پیرکس را روغن ریخته، خوب چرب کنید و نیمی از مواد را داخل آن بریزید. اکنون گوجه‌فرنگی‌های نگینی شده را همراه پیازچه خردشده، ذرت و پنیر پیتزا باهم مخلوط کرده و روی سیب‌زمینی‌ها بریزید، پس از آن باقی مواد را روی مواد میانی ریخته و روی آن را با کف قاشق مرطوب صاف کنید.

۴٫ روی مواد اندکی کنجد بپاشید. ظرف را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید.

یه جور دیگه

بعدازاینکه مواد پخت، چند دقیقه گریل (شعله بالا) را روشن کنید تا روی موادبرشته گردد.

پیروک ذرت

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (1)
مواد لازم برای ۲ -۴نفر

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ /۱ پیمانه ذرت خام ۲ ق س پیاز داغ ۴ ق س فلفل دلمه خرد شده  به میزان لازم نمک و فلفل ۱ ق س رب گوجه فرنگي مواد لازم برای خمیر پیروک ۱ عدد تخم‌مرغ ۶۰ گرم کره ۳ ق س ماست ۱ ق س خامه به میزان لازم آرد ۱ عدد زرده تخم‌مرغ

فرمان تهیه خمیر پیروک

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!

  دقت کنید که نسوزد. اکنون ظرف را از فر درآورید. پس از سرد شدن، مواد را به‌صورت مربع یا مستطیل برش بزنید، پس از آن آن را سرو کنید.

فرمان تهیه پیروک

۱٫ این غذا با سس قرمز و ترشی و سبزی‌خوردن سرو می‌شود.   ابتدا کره و  تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید، پس از آن ماست و خامه را اضافه کرده و بر هم زدن ادامه دهید. حال همزن را خاموش کنید، پس از آن آرد را تا جایی به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را ۳ قسمت کرده و کنار بگذارید. در یک تابه روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی گردد. گوشت را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهید. در این زمان ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب را اضافه کنید.

۲٫  اندکی نمک و فلفل هم بریزید. مواد را با هم تفت دهید.

۳٫ اندکی آب به مواد اضافه کرده و حوصله کنید تا مواد بپزند. پس از اینکه مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک گردد.

۴٫   دو قسمت از خمیر را با هم مخلوط کنید، پس از آن آن را داخل ظرف پیروک با ابعاد ۲۰ × 30 کاملاً باز کنید، به صورتی که کف و دیواره‌های ظرف را بپوشاند.

کوکوی ذرت با گوشت و سيب زميني

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (1)
 مواد لازم برای ۲ نفر

۱ عدد کنسرو ذرت ۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده ۲ عدد سیب‌زمینی بزرگ رنده شده ۲ ق س پیازداغ ۱ ق س رب گوجه‌فرنگی  به میزان لازم روغن  به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه ۴ عدد تخم‌مرغ
طرز تهیه:

۱٫ اکنون مواد داخل تابه را روی خمیر بریزید و به‌طور یکنواخت پهن کنید. یک قسمت ما بقی خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه کاملاً باز کنید، خمیر را به‌صورت نوارهای باریک برش دهید و آنان را با دقت روی مواد بگذاريد، به صورتی که نوارها به‌صورت چهارخانه روی‌هم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخم‌مرغ بمالید.

۲٫ ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده‌اید قرار دهید تا پیروک آماده گردد.

۳٫  در یک تابه قدری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، پس از آن گوشت را همراه با پیازداغ داخل آن بریزید و تفت دهید. اکنون رب و زردچوبه را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پس از ۷-۵ دقیقه که مواد با هم تفت داده شد، تابه را از روی حرارت بردارید.

۴٫ در یک کاسه سیب‌زمینی‌های رنده شده را با ذرت، تخم‌مرغ‌ها، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

۵٫   در یک تابه گود قدری روغن بریزید.

پلوی یونانی

9 غذا با ذرت که قطعا شما نخورده اید! (1)
مواد لازم برای ۴-۶  نفر

۴ پیمانه برنج ۱ پیمانه نخود سبز بخارپز شده ۱ پیمانه ذرت پخته ۱ پیمانه قارچ ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد سینه مرغ پخته و ریش‌ریش شده به میزان لازم زعفران محلول در آب به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه ۱ عدد فلفل دلمه‌ای سبز ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز به میزان لازم روغن
طرز تهیه:

۱٫ اکنون نصف مخلوط سیب‌زمینی را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید، پس از آن مواد گوشتی را روی لایه اول کاملاً پهن کنید. در انتها بقیه مخلوط سیب‌زمینی را بریزید و پخش کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید، در آن را بگذارید و حوصله کنید تا کوکو خودش را بگیرد، پس از آن آن را بازگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد.

۲٫ وقتی کوکو آماده شد، آن را از تابه درآورید، در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید. ابتدا برنج را به مدت ۲-۱ ساعت خیس کنید. فلفل‌ها را پس از شست‌وشو خرد کنید.

۳٫ قارچ را هم بعدازآنکه شستید، خرد کنید. در یک تابه اندکی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، پس از آن قارچ را داخل آن تفت دهید.

۴٫  اکنون پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، فلفل‌های خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. اکنون نخود فرنگی، مرغ، قارچ، ذرت و به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را با هم تفت دهید.

فوت‌وفن

در یک قابلمه مناسب قدری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.