تاریخ: ۱۹:۵۵ :: ۱۳۹۶/۰۸/۲۸
۷ سبب برای خوردن فندوق

علاوه بر این در ۱۰۰ داغ مغز فندق۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ داغ فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی نهفته هست.   فندق سرشار از چربی های سالم هست: این میوه با اسیدهای چرب اشباع نشده یعنی همان چربی های مطلوب غنی شده هست و استفاده آن به کم […]

علاوه بر این در ۱۰۰ داغ مغز فندق۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ داغ فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی نهفته هست.

 

فندق سرشار از چربی های سالم هست: این میوه با اسیدهای چرب اشباع نشده یعنی همان چربی های مطلوب غنی شده هست و استفاده آن به کم شدن کلسترول ال دی ال و بسیار شدن اچ دی ال و بالاخره ترویج تندرستی قلب مساعدت می کند. دیگر اسید چرب مفید در روغن فندق، اسید لینولئیک هست که به قدر فراوانی در روغن فندق یافت می ‌شود.

 

 

مرجع مفید منیزیم: استفاده فندق در هر وقعده در حدود ۴۶ تمایلی داغ منیزیم به بدن می رساند. استفاده منیزیم با کم شدن فشار خون و کم شدن مخاطره دچار شدن به دیابت رابطه دارد.

 7 سبب برای خوردن فندوق

  پشتیبان استخوان: هر وعده استفاده فندق ۳۲ تمایلی داغ کلسیم به بدن می رساند و این خود روانه برای بسیار شدن تندرستی استخوان ها به خصوص برای کسانی هست که از استفاده مواد لبنی پرهیز می کنند.

 

علاوه بر این فندق سرشار از ویتامین ای هست و اگر سرطان قبلا در بدن شکل گرفته باشد، ویتامینEبا سلول‌ های سرطانی می‌ جنگد.

 

علاوه بر این، فندق یک مرجع مطلوب از ویتامین‌ های ب ۱، ب۲، و ب ۶ هست.

 

استفاده فندق روانه برای جلوگیری از آفتاب سوختگی و جلوگیری از صدمات متاثر از اشعه ماوراء بنفش هست.

 

منبع: آوای سلامت