گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۸:۲۵ :: ۱۳۹۸/۰۱/۰۴
گل کلم سرخ شده پنیری یک میان وعده‌ مقوی + دستور تهیه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب امروز قصد داریم طرز تهیه یک پیش غذا یا عصرانه و یا حتی شام سبک آسان و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که در آن از گل کلم استفاده شده که بسیار مقوی است. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب امروز قصد داریم طرز تهیه یک پیش غذا یا عصرانه و یا حتی شام سبک آسان و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که در آن از گل کلم استفاده شده که بسیار مقوی است. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز دوستداران گل کلم هستید مخصوصا گل کلم پخته حتما این پیش غذا را امتحان کنید.

گل کلم سرخ شده پنیری
مواد لازم:

گل کلم متوسط: یک عدد
روغن: به میزان لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر پارمزان خرد شده: یک فنجان
آرد سوخاری: ۲ فنجان
نمک: به میزان لازم
فلفل: در صورت تمایل
پوست رنده شده لیمو: یک عدد متوسط
پنیر پارمزان برای تزیین: ۴ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده برای تزیین: یک قاشق غذاخوری
پرطرفدارترین انواع پنیر در دنیا

طرز تهیه:

۱. ابتدا گل کلم را بشویید و آن را به گلچه‌های کوچک تقسیم کنید. برای باز شدن بهتر گلچه‌ها آن‌ها را در آب سرد بخیسانید و سپس در صافی بریزید.

این مطلبو از دست ندید!  ۴ روش برای رسیدن به اهداف مهم

۲. تخم مرغ‌ها و پنیر پارمزان خرد شده را خوب با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۳. گلچه‌های کلم را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ و سپس درون مخلوط آرد فرو کنید. آن‌ها را درون روغن داغ ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس از روغن بیرون آورید و بگذارید روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

۴. برای تزیین روی آن‌ها پوست رنده شده لیمو، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده بریزید.

منبع: رکنا