
به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرگزاری تسنیم از گرگان، ، ابوطالب قزلسفلو ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از حوزههای وسیع و مؤثر در هر منطقهای مبحث مراجع طبیعی و محیط زیست بوده که به مسائلی مثل امنیت غذایی و تولید آب هم مربوط هست. وی اضافه کرد: حدود ۷۰ درصد […]
به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرگزاری تسنیم از گرگان، ، ابوطالب قزلسفلو ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از حوزههای وسیع و مؤثر در هر منطقهای مبحث مراجع طبیعی و محیط زیست بوده که به مسائلی مثل امنیت غذایی و تولید آب هم مربوط هست.
وی اضافه کرد: حدود ۷۰ درصد از پهنه استان گلستان را عرصههای مراجع طبیعی هست که تأثیرات و کارکردهای مراجع طبیعی و خدمات اکوسیستمی که به جامعه میدهد.
مدیرکل مراجع طبیعی و آبخیزداری استان تصریح کرد: خراب کردن مراجع طبیعی به طور مستمر جامعه را با آثار سوئی رو به رو میکند که بعضاً این آسیبها جبرانناپذیر می باشد.
وی گفت: مراقبت و بهرهبرداری صحیح از مراجع طبیعی احتیاج به فرهنگسازی دارد که این وظیفه سنگین را رسانهها بردوش میکشند.
قزلسفلو دنبال کرد: مراقبت از مراجع طبیعی از سوی یک دستگاه یک تنه مقدور نخواهد بود و قطعا به همکاری مردم نیازمند هست.
وی اضافه کرد: وقتی که مردم از نظر فرهنگی نسبت به کارکردهای مراجع طبیعی به سطحی از آگاهی دست پیدا کنند، حساسیت آنان نسبت به محافظت محیط زیست و مراجع طبیعی زیادتر میشود.
مدیرکل مراجع طبیعی و آبخیزداری استان بیان داشت: مردم و رسانهها توجه خوبی به مبحث محافظت طبیعت دارند و ما باید به گونهای آنان را جهتدهی کنیم که منتج به این فرهنگ گردد.
قزلسفلو دنبال کرد: در تمامی شهرستان ها تشکلی به اسم شرکت تعاونی فراگیر مراجع طبیعی شکل گرفته که قصد داریم از حجم جوامع محلی برای اجرا و مراقبت از مراجع طبیعی بهرهمند شویم.
وی گفت: اجرای پروژهها اگر نفعی دارد باید به جوامع محلی اختصاص پیدا کند، همکاری در ساخت و اجرای پروژهها باعث میشود جوامع محلی در نگهداشت آنان هم هزینه نمایند.