گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۱۹ :: ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

وب سایت سرآشپز پاپیون: گریل چیکن پنه یک نوع پاستای ایتالیایی متمایز و خوشمزه هست که طرز تهیه آن را آورده ایم. مواد لازم: پاستا (مدادی شکل(پنه)) ۱ بسته پنیر چدار ۴ ورق سیر ۲ حبه رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون به مقدار لازم جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری […]

وب سایت سرآشپز پاپیون: گریل چیکن پنه یک نوع پاستای ایتالیایی متمایز و خوشمزه هست که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم:

پاستا (مدادی شکل(پنه)) ۱ بسته پنیر چدار ۴ ورق سیر ۲ حبه رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون به مقدار لازم جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری ریحان به مقدار لازم زعفران آب کرده (اختیاری) ۲ قاشق سوپ خوری

گریل چیکن پنه(پاستا مرغ کبابی)
طرز تهیه:

پس از آن روی مرغ قدری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق كباب كنید.پس از پخت ،مرغ را به طور نازك نازك برش دهید. داخل تابه قدری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و اندکی تفت دهید پس از آن رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را فراوان کنید تا سس به جوش بیاید. پاستا(پنه)را با مقدار شایسته ای آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز گردید آبكش نمایید(به شیوه متداول و مرسوم).پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید پس از آن در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین كرده و سرو کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

سایر نکات:

طبق معمول در ایران پاستا را دو مرتبه دم میكنند در صورت تمایل یا آن را دو مرتبه دم كنید یا آنكه كمی زیادتر از حد معمول بجوشانید و یا پس از آبكش كردن كمی در روغن زیتون تفت دهید. اگر امكان كباب كردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز كرده و سرخ كنید یا ابپز كرده و بعد در روغن تفت دهید.