گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۳۶ :: ۱۳۹۷/۰۸/۲۳

روزنامه ایران – مینا کلیج: پرتقال در تصفیه خون و زیادی از مریضی ها مفید هست، ویتامینC یکی از عاملان با اهمیت مهارکننده سرطان هست که پرتقال مرجع این ویتامین محسوب می گردد. در این مطلب بهتون طرز تهیه کیک پرتقالی با سس خوشمزه کاراملی رو یاد میدیم. مواد لازم: آرد دو پیمانه شکر یک […]

روزنامه ایران – مینا کلیج: پرتقال در تصفیه خون و زیادی از مریضی ها مفید هست، ویتامینC یکی از عاملان با اهمیت مهارکننده سرطان هست که پرتقال مرجع این ویتامین محسوب می گردد. در این مطلب بهتون طرز تهیه کیک پرتقالی با سس خوشمزه کاراملی رو یاد میدیم.

مواد لازم:

آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع یک دوم پیمانه تخم مرغ سه عدد آب پرتقال تازه یک پیمانه پوست پرتقال رنده شده یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری نمک یک پنس

مواد لازم سس کارامل:

شکر یک پیمانه خامه صبحانه یک دوم پیمانه پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری

کیک پرتقالی

طرز تهیه:

۱٫ ۱٫ اول فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می نماییم.

۲٫ تمام مواد کیک را نیم ساعت جلوتر از یخچال خارج کرده تا هم دما با محیط گردد.

۳٫ ۲٫

۴٫ قالب‌ها را چرب می‌کنیم کنار دستمان می‌گذاریم.

۵٫

۶٫ تخم مرغ‌ها را با شکر با دور تند همزن پنج دقیقه می‌زنیم تا ظرفیت بگیرد و کشدار گردد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دوغ کفیر در منزل

۷٫ رنده پوست پرتقال را اضافه می‌کنیم.

۸٫ روغن و نصف آب پرتقال را اضافه کرده و باز دو دقیقه می‌زنیم.

۹٫

۱۰٫ همزن را خاموش می‌کنیم.

۱۱٫ شکر را داخل تابه پهن می‌کنیم ترجیحاً آلومینیوم یا استیل؛ روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم به هیچ‌وجه به آن قاشق نمی زنیم ،پس از مدتی می‌بینیم که شکر آرام آغاز به ذوب شدن می‌کند منحصرا تابه را حرکت می‌دهیم تا یک دست آب گردد و رنگ بگیرد

۱۲٫ وقتی آب گردید رنگ کاراملی به خودش می‌گیرد در همین هنگام خامه را اضافه می‌کنیم و با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا یک سس خوشرنگ و روان به‌دست بیاید

۱۳٫ آرد و بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک می‌کنیم  (دو مرتبه) و اندک اندک به مواد تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک دورانی هم می‌زنیم.

۱۴٫