گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۹:۵۷ :: ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
کَره پسته چیست؟! + خواص و طرز تهیه کَره پسته

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ؛ کَره پسته نیز همانند جد خود پسته دارای خواص زیاد و مثال زدنی است که توان دارد بعنوان یک انرژی زا سالم و قوی استفاده گردد. کَره پسته بخشی از آن دسته از خوراکی هایی محسوب می گردد که گاها میتوان آن را […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ؛ کَره پسته نیز همانند جد خود پسته دارای خواص زیاد و مثال زدنی است که توان دارد بعنوان یک انرژی زا سالم و قوی استفاده گردد.

کَره پسته بخشی از آن دسته از خوراکی هایی محسوب می گردد که گاها میتوان آن را به سادگی تهیه کرده و استفاده نمود.

در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان می خواهد شما را با کَره پسته و خواص اعجاب انگیز آن و علاوه بر این روش تهیه این کَره خوشمزه

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

پسته و خواص آن

پسته یکی از اعضای با اهمیت و ثابت آجیل

زیادتر بدانید: خواص مفید پسته برای محافظت سلامتی 

استان کرمان و شهرستان رفسنجان، جایگاه ها کلیدی تولید پسته در ایران بشمار می آیند.

پسته،عضو ثابت آجیل علی رغم جثه کوچک خود سرشار از مراجع مفید و مغذی برای سلامتی آدم است .

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

فواید و خواص دارویی پسته

جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای برطرف درد و خارش مقعد مفید است.

مغز پسته به دلیل داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی می باشند باید قطعا همه روزه قدری پسته بخورند.

خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند.

زیادتر بدانید: راهنمای خرید پسته مرغوب 

پسته معده را تقویت می کند.

برای باز کردن مجاری کبد استفاده پسته سفارش می گردد.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

کره پسته چیست و چه طور درست می‌شود؟

کره پسته محصول غذایی است که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام بهمراه شکر و علاوه بر این اضافه کردن بعضی طعم دهنده‌ها مثل هل تولید می‌شود، طبق معمول برای تهیه کره پسته از ترکیب ۸۰ درصد مغز پسته دهان بسته و ۲۰ درصد شکر و وانیل استفاده می‌کنند.

سبب انتخاب پسته دهان بسته این است که این نوع پسته از نظر تندرستی خوب ترین نوع آن است. اصطلاح کره به این محصول به این سبب اطلاق می‌شود، زیرا در طی روال تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول تماما در آن باقی می‌مانند و موجب خمیری شدن کره می‌شود. علاوه بر این قابل ملاحظه است که بدانید روغن و چربی پسته تماما بدون کلسترول است.

زیادتر بدانید: خواص غیر قابل باور مفيدترين عضو خانواده آجيل 

در نحوه تولید صنعتی کره پسته از مغز پسته بو داده و آسیاب شده همراه با شکر و کمـی نمک به دست می‌آید.

این محصول دارای اعتبار غذایی خوب ترین روش تولید کره پسته استفاده نکردن از افزودنی‌های شیمیایی و علاوه بر این عدم استفاده از حرارت زیاد برای تولید آن است.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

خواص کره پسته

فواید کره پسته ویتامین‌ها، چربی‌های مفید و پروتئینی که در پسته وجود دارد بسیار برای بدن مفید می باشند.

در این کره مقدار زیادی فسفر و آهن وجود دارد که برای افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب می باشند.

زیادتر بدانید: آجیل چه فوایدی برای بدن دارد؟

کره پسته مورد ها استفاده و خواص زیادی دارد که در اینجا چند نمونه آن مقید گردیده است :

پسته در بر دارنده مقادیر قابل ملاحظه ای اسید آمینه آرژینین است که در ترشح هورمون

به همین جهت پسته در بهبود رشد کودکان و و برطرف کم خونی بسیار موثر است.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کیک هویج برای عصرانه

پسته دارای ویتامین‌های A , B3 , B1 پتاسیم، کلسیم، فسفر و آهن است.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

پسته دارای خواص پروبیوتیک است که رشد و فعالیت باکتری‌های سودمند دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد.

کره پسته به سبب داشتن درصد بالای پسته در خود تمام خواص پسته را دارا است و اعتبار غذایی ویژه‌ای دارد.

زیادتر بدانید: همه چیز در مورد کره بادام زمینی + خواص و نحوه استفاده و مضرات 

کره پسته محصول غذایی خمیری شکل است که از مغز پسته برشته و آسیاب شده همراه با شکر یا شیرین کننده‌های طبیعی مثل عسل و شهد به دست می‌آید.

کره پسته می‌تواند در صبحانه و عصرانه مورد استفاده کودکان و سالمندان قرار گیرد.

اصطلاح کره پسته به این سبب انتخاب گردیده است که روغن پسته در روال تولید جدا نمی‌شود و چربی محصول صد درصد از مغز پسته و بدون کلسترول است.

کره پسته به سبب مقادیر بالای فسفر و آهن جهت افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب است.

چون در تولید این محصول هیچ‌گونه روال شیمیایی و حرارتی به کار نمی‌رود خواص پسته نیز محافظت گردیده است.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

کره پسته بسته به سلیقه می‌تواند مورد ها مصرفی همانند شکلات داشته باشد من جمله:

* استفاده با نان یک تنه به عنوان صبحانه کامل

* همراه صبحانه و عصرانه

*به عنوان کرم بین دو بیسکوییت

*

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

طرز تهیه کره پسته آسان

یکی از خوب ترین و مغذی‌ترین مشتقات پسته، ، کره پسته است. این کره محصول غذایی‌ست که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام بهمراه شکر و علاوه بر این اضافه کردن بعضی طعم دهنده‌ها همانند هل تولید می‌شود.

اصطلاح کره به این محصول به این سبب اطلاق می‌شود، زیرا در طی روال تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول تماما در آن باقی می‌مانند و موجب خمیری شدن کره می‌شود.

زیادتر بدانید: طب سنتی در مورد فندوق و بادام پسته چه می‌گوید؟ 

کره پسته آسان به دلیل استفاده نکردن از افزودنی‌هایی همانند روغن، کره یا لِسیتین (یک نوع افزودنی خوراکی که در صنعت شیرینی و شکلات‌سازی بسیار استفاده می‌شود) بافت سفت و ضخیم دارد.

تهیه این نوع کره در منزل کار بسیار ساده‌ای است، تنها نکته در ساخت این فرمان استفاده از پسته خام است.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

فاز اول

مهم‌ترین نکته در تهیه کره پسته استفاده از مغز پسته خام و مرغوب است.

پسته‌های تفت داده و نمکی مناسب تهیه این نوع کره نیست.

زیادتر بدانید: ۷ خاصیت شگت آور پسته شامی که تندرستی شما را ضمانت می‌کند + اینفوگرافی 

علاوه بر این در تهیه پسته باید توجه کرد که مرغوبیت و تازگی داشته باشد، زیرا بعضی پسته‌ها چربی کمتری دارند.

در هر حال از هر نوع پسته‌ای برای تهیه کره پسته می‌توان استفاده نمود.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

فاز دوم

تمام مغز پسته‌ها را در آسیاب یا مخلوط کن ریخته تا تماما له گردند.

زیادتر بدانید: خواص شگت آور «دانه کنجد» برای سلامتی +تصاویر 

مقدار اضافه کردن آب گرم تماما بستگی به آن دارد که بخواهید کره به قوام شایسته ای برسد.

کَره پسته چیست؟! + خواص سبزرنگ و طرز تهیه کَره پسته

نکته هایی که باید به آن توجه کنید

اگر می‌خواهید کره پسته

روغن و چربی موجود در پسته تماما بدون کلسترول است.