گروه: آشپزی
تاریخ: 17:13 :: 2019/07/17
کراکر لیمویی، سنگ ریزه‌های مرمری + دستور تهیه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب دستورالعمل تهیه کراکر لیمویی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم با ما همراه باشید. مواد لازم:بیسکویت کودککره – ۲۰۰ گرمشکر قهوه‌ای – ۶۰ گرموانیل – کمتر از یک قاشق چای خوریآب لیمو – ۲ عددآرد – ۲۷۰ گرمرنگ‌های غذایی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب دستورالعمل تهیه کراکر لیمویی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم با ما همراه باشید.

کراکر لیمویی، سنگ ریزه‌های مرمری + دستور تهیه

مواد لازم:
بیسکویت کودک
کره – ۲۰۰ گرم
شکر قهوه‌ای – ۶۰ گرم
وانیل – کمتر از یک قاشق چای خوری
آب لیمو – ۲ عدد
آرد – ۲۷۰ گرم
رنگ‌های غذایی (نارنجی، صورتی، آبی، زرد) – به میزان لازم
شکر یخ زده – ۱۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ – ۲۰ گرم
رنگ تیره خوراکی – کمی

طرز تهیه:

کره و شکر را با هم مخلوط و لیمو و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس آرد را کم کم روی مواد بریزید و هم بزنید و بعد مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم و آن را با رنگ‌های غذایی دلخواه ترکیب کنید.
مراقب باشید مواد را خیلی هم نزیند و اجازه دهید قسمتی از خمیر به رنگ اولیه باشد تا تکه‌های شما طبیعی‌تر به نظر بیاید.
فر را روی ۱۵۰ درجه تنظیم کنید و بیسکویت هارا که به شکل تکه سنگ در اورده اید یعنی یک طرف آن بزرگ‌تر و یک طرف کوچک‌تر مانند شکل باشد بعد از پختن بیسکویت را از فر در بیاورید و روی توری خنک کنید بیسکویت‌ها ممکن است شکننده باشد بهتر است زیاد جا به جا نکنید.
با رنگ تیره غذایی و شکر یخ زده و سفیده تخم مرغ که به خوبی مخلوط شده است برای بیسکویت‌ها صورت فانتزی درست کنید.

منبع: روزنامه خراسان