گروه: آشپزی
تاریخ: ۰:۱۶ :: ۱۳۹۶/۰۹/۲۸
کاری کدو حلوایی پیشنهاد یلدایی سرآشپز

سرویس سبک زندگانی فردا:     مواد لازم کدوحلوایی ۸۰۰ گرم کنسرو نخود ۱ قوطی ۴۰۰ گرمی پیاز قرمز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری دارچین ۱ قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات ۲۵۰ میلی‌لیتر روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه […]

سرویس سبک زندگانی فردا:

 

کاری کدو حلوایی پیشنهاد یلدایی سرآشپز

 

مواد لازم

کدوحلوایی

۸۰۰ گرم

کنسرو نخود

۱ قوطی ۴۰۰ گرمی

پیاز قرمز

۱ عدد متوسط

سیر

۲ حبه

رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری

پودر کاری

۱ قاشق غذاخوری

پاپریکا

۱ قاشق غذاخوری

دارچین

۱ قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات

۲۵۰ میلی‌لیتر

روغن مایع

۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

توجه کنید؛ وزن کدویی که در مواد اولیه آورده شده منظور کدوی خرد شده هست نه کدوی درسته (برای انتخاب کدوی خوب تر به کدو حلوایی مراجعه کنید).

پیاز را خرد کرده، در تابه اندکی روغن مایع ریخته و پیاز را به مدت ۷ دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید؛ پس از ان سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهیدو ادویه‌ها را اضافه کنید.
بعد از یک دقیقه که بوی ادویه‌ها بلند گردید، کدو‌های خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده حدود ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم. پس از ان رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده با مواد مخلوط می‌کنیم تا اندکی سرخ گردد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه رولت سوسیس خانگی

بعد از ۲ دقیقه، کنسرو نخود آبکش‌شده و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کرده و مواد را تماما مخلوط می‌کنیم. در تابه را گذاشته و ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا مواد پخته گردند.
توجه کنید که در خلال پخت کدو‌ها له نشود.
این غذا را با برنج سرو کنید.