گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۰۳ :: ۱۳۹۷/۰۳/۳۱
چه طور خطا های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها امکان دارد هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیشتر از حد پختن غذا گرفته تا بیشتر از حد نمک زدن، امکان دارد، غذا بدمزه گردد. پیش از اینکه غذایتان را دور بریزید، چند ترفند زیر را به کار برید. امکان دارد، طعم غذایتان را بهبود بخشد. ۱- […]

وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها امکان دارد هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیشتر از حد پختن غذا گرفته تا بیشتر از حد نمک زدن، امکان دارد، غذا بدمزه گردد. پیش از اینکه غذایتان را دور بریزید، چند ترفند زیر را به کار برید. امکان دارد، طعم غذایتان را بهبود بخشد.

چه طور خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

۱- ترشی بیشتر از حد غذا

اگر غذایتان را به اشتباه خیلی ترش کردید، با افزودن اندکی جوش شیرین و یا شکر به آن از میزان اسیدی و یا ترشی آن بکاهید.

۲- شیرینی بسیار

برای رفع کردن غذایی که بسیار شیرین شده است، به آن اندکی لیموترش و یا سرکه بزنید. چربی‌هایی مثل روغن زیتون یا کره نیز می‌توانند طعم شیرین غذا را رفع کنند.

۳- سبزیجات بیشتر از حد پخته

سبزیجاتی که بیشتر از حد پخته شده‌اند را می‌توانید به نحو پوره درآورده و به آنان اندکی نمک، روغن زیتون و یا کره بزنید.

۴- شوری بیشتر از حد

آب زیادتر به غذا بزنید و یا اندکی شکر یا سرکه به آن بیفزایید. گاهی وقت ها هم می‌توانید از سیب زمینی پوست کنده و یا سس برای رفع کردن شوری غذا استفاده کنید.

۵- پاستای نرم شده

پاستا و یا ماکارونی بیشتر از پخته و نرم شده را با روغن زیتون، تفت دهید تا اندکی سفت گردد و خود را بگیرد. پس از آن برای طعم خوبتر، به آن پنیر پارمسان بیفزایید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

۶- مواد غذایی گلوله شده

گاهی وقت ها هنگام آماده سازی خمیر، مواد آن به طور گلوله در می‌آید، برای رفع کردن آن، می‌توانید گلوله خمیر را از الک بگذارنید و صاف کنید.

۷- نان خشک

نان‌های خشک را می‌توانید با زدن یک لایه کره یا روغن زیتون به روی آنان و قرار دادنشان در فر با دمای ۱۶۳ درجه سلسیوس، ترد و قابل خوردن نمایید. حتی می‌توانید این نان‌ها را بهمراه سوپ، استفاده کنید. یا می‌توانید آنان را به نحو سوخاری درآورید.

۸- مرغ بیشتر از حد پخته

وقتی مرغ بیشتر از حد می‌پزد، می‌توانید آن را به ورقه‌های نازک برش زده و با روغن زیتون، ریحان، آویشن، ترخون و اندکی نمک و فلفل مخلوط کنید. به مرغ، سس و سبزیجات سالاد زده و آن را به طور سالاد مرغ استفاده کنید.

۹- میوه‌های بسیار دست یافته

این میوه‌ها را نیز می‌توانید با وانیل و یا آب لیمو، قابل خوردن نمایید.

۱۰- برگرداندن طراوت به برگ‌های کاهو

برگ‌های فرسوده کاهو را می‌توانید با قرار دادن آنان در آب اسیدی شده به مدت ۲۰ دقیقه، دو مرتبه با طراوت کنید. برای درست کردن آب اسیدی، اندکی سرکه، یا لیموترش به آب خنک بیفزایید.