گروه: آشپزی
تاریخ: ۱:۴۶ :: ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
چه طور تخمه ها را از کدو جدا کنیم؟

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از افکارنیوز، کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده نمود. اما درست کردن تخمه کدو روش های مختلفی داره که تو این مطلب ۳ تا از روش هاشو براتون توضیح […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از افکارنیوز،

کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده نمود.

اما درست کردن تخمه کدو روش های مختلفی داره که تو این مطلب ۳ تا از روش هاشو براتون توضیح دادم.

گام اول: کدو را نصف کنید و دانه ها را بیرون بیاورید و لایه های چسبیده به تخمه ها را از آنان جدا کنید.

گام دوم: تخمه را تمیز بشوئید و روی یک دستمال کاغذی بریزید و خشک کنید.
روش های برشته کردن تخمه کدو

روش اول

مواد مورد احتیاج:

½ پیمانه تخمه کدو
½ قاشق غذاخوری کره آب شده
½ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
روش های برشته کردن تخمه کدو

طرز تهیه:

تخمه ها را داخل ظرفی بریزید و کره و نمک و فلفل را روی آنان بریزید.

پس از آن تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی لبه های تخمه ها طلایی تمایلی به قهوه وقتی لبه های تخمه ها طلایی تمایلی به ای گردد آماده خوردن هست.

این مطلبو از دست ندید!  رولت نارنگی؛ یک عصرانه خوش طعم پاییزی

روش دوم

مواد مورد احتیاج:

½ پیمانه تخمه کدو
½ قاشق غذاخوری کره آب شده
½ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
روش های برشته کردن تخمه کدو

طرز تهیه:

تخمه ها را داخل ظرفی ریخته و با کره، شکر و دارچین ترکیب کنید.
پس از آن تخمه ها را روی یک کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. وسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید. وقتی که کناره های تخمه ها طلایی تمایلی به قهوه ای باشد آماده خوردن هست.

روش سوم

مواد مورد احتیاج:

½ پیمانه تخمه کدو
½ قاشق غذاخوری کره آب شده
½ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
½ قاشق چای خوری رزماری خشک

طرز تهیه:

تخمه ها را با کره، فلفل، نمک و رزماری ترکیب کنید. پس از آن تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اواسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید.