گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۴۴ :: ۱۳۹۶/۱۲/۰۶

برترین ها: فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی هست که مردم رم زیادتر به خوردن آن علاقه‌مند می باشند. این پاستا به نحو نوارهای صاف و ضخیمی هست که آن را به طور تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخم‌مرغ درست کرده و طبق معمول […]

برترین ها: فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی هست که مردم رم زیادتر به خوردن آن علاقه‌مند می باشند. این پاستا به نحو نوارهای صاف و ضخیمی هست که آن را به طور تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخم‌مرغ درست کرده و طبق معمول همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف می‌کنند. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا به‌شمار می‌رود.
پاستا با مرغ و سس آلفردو

چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی مواد لازم

پاستا ۵۰۰ گرم كره نیم پیمانه سینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تكه تكه شده) جعفری اندكی برای تزئین نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه

۱٫ ۱٫ در یك ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید.

۲٫ به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید. ۲٫ در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند.

۳٫ بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.

۴٫ ۳٫

  فتوچینی با سس سیر و ریحان

چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی
مواد لازم (برای ۵نفر)

فتوچینی یک بسته ژامبون ۱۰۰گرم گوجه فرنگی ۲عدد پیاز یک عدد سیر ۲حبه مایونز ۲قاشق خامه ۱۰۰گرم ریحان به میزان دلخواه نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم کره به میزان لازم
طرز تهیه

۱٫ همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. پس از آن نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم دریافت کنند. ۴٫

۲٫ پاستاها كه پخت؛ آنان را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنان اضافه كنید. ۱٫

۳٫ یک قابلمه بزرگ را مملو از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. پس از آن فتوچینی‌ها را در آب ریخته و اذن دهید تا نرم گردند. مدت زمان نرم شدن فتوچینی دو برابر ماکارونی‌های رشته‌ای هست. بنابر این برای بیرون آوردن آنان از آب عجله نکنید و اذن دهید دست کم ۱۵دقیقه بجوشند. برای این که رشته‌ها به هم نچسبند، در آب نمک و روغن بریزید. ۳٫

۴٫ پس از ان که فتوچینی‌ها نرم شدند، آنان را آبکش کرده و روی آن اندکی روغن بریزید تا در زمان سرد شدن در آبکش بهم نچسبند. اکنون پیاز را خلالی کرده و با اندکی روغن تفت دهید.

۵٫ سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید. در فاصله‌ای که سیر و پیاز سبک می‌شوند، ژامبون‌ها را به طور رشته‌ای ببرید و در ظرف دیگری با کره سرخ کنید.

  فتوچینی ایتالیایی

چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی
مواد لازم

پیاز خرد شده ۱ عدد کدو سبز ۱ عدد قارچ خرد شده ۱ لیوان هویج خرد شده نصف لیوان سینه مرغ  ۱ عدد فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد روغن زیتون به مقدار لازم پنیر خامه ای نرم ۲ قاشق غذاخوری خامه نصف لیوان ماکارونی فتوچینی  ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه

۱٫ گوجه فرنگی‌ها را که خوب تر هست گوجه گیلاسی باشند، خرد کرده و با نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.

۲٫ پس از آن اجاق را خاموش کرده و اذن دهید ترکیب گوجه و پیاز و سیر اندکی از داغی بیفتد.

۳٫

۴٫ پس از آن سس مایونز، خامه و ژامبون ورقه‌ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

۵٫ پودر آویشن را هم اضافه کنید و ریحان را درشت خرد کنید و روی آن بریزید.

  فتوچینی رژیمی   چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی
مواد لازم برای ۳ نفر

 فتوچینی یا ماکارونی نواری ۲۵۰ گرم  سیر  5 حبه  کدو سبز بلند ۳ عدد هویج بلند ۳ عدد  روغن زیتون ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شده      مغر تخمه آفتابگردان ۲ ق غ
طرز تهیه

۱٫

۲٫ اکنون فتوچینی‌ها را در تابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن اندکی تفت دهید و وقتی گرم گردید، آن را در ظرف ریخته، سس را روی آن بریزید.

۳٫ در صورت تمایل می‌توانید اندکی پنیر گودا روی پاستا رنده کنید.

۴٫ پیاز را بهمراه روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید.

  فتو چینی با سبزیجات

چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی
مواد اولیه

فتوچيني ۳۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم ريحان ۵۰ گرم جعفري ۲۵ گرم پنيرپيتزا ۱۰۰ گرم هويج يك عدد كدو يك عدد نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه

۱٫ سینه مرغ را به طور مکعبی شکل خرد کرده به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا زمانیکه مرغ پخته گردد. کدوسبز، قارچ،هویج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده تفت دهید تا زمانیکه سبزیجات خوب سرخ گردند.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه یک اسموتی عجیب برای سوزاندن چربی های شکمی!

۲٫ خامه و پنیر را بهمراه ادویه به مواد اضافه کرده هم بزنید و بگذارید روی حرارت ملایم اندکی بجوشد . ك ماکارونی را بر طبق فرمان روی پاکت بپزید و پس از آبکش کردن با مواد مخلوط کنید. آب را با اندکی نمک به جوش آورده و سبزیجات را به مدت ۱ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید . فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک ۱۰ دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید . در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیرها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و پس از آن فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید . فتوچيني از انواع پاستاست و هواداران زيادي دارد. اين فتوچيني سبزيجات بسيار خوشمزه هست و مواد لازم کمي هم نياز دارد.

  فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی

چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی
مواد لازم

پاستا نواری یا فتوچینی ۱ بسته گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد پودر نان ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد برای سس: پیاز متوسط ۱ عدد خامه صبحانه یک بسته قارچ (در صورت تمایل) روغن به میزان لازم
طرز تهیه

۱٫ هويج را خلالي و نازك برش زده و با كمي آب روي حرارت مي‌گذاريم تا بپزد. كدو را هم خلالي و نازك برش زده در دو قاشق غذاخوري روغن تفت مي‌دهيم تا نرم گردد. هويج را آبكش كرده و به كدو افزوده و هم مي‌زنيم و حرارت را خاموش مي‌كنيم.

۲٫ فتوچيني را در مقداري آب، نمك و روغن مثل ماكاروني پخته و پس از هشت تا ۱۰ دقيقه آبكش مي‌كنيم.

۳٫ خامه را روي حرارت مي‌گذاريم وقتي گرم گردید، ريحان و جعفري خردشده را به آن مي‌افزاييم و هم مي‌زنيم. فتوچيني را همراه هويج و كدو به خامه اضافه كرده و هم مي‌زنيم. نمك و فلفل زده و مخلوط مي‌نماييم. در ظرف سرو كشيده و روي آن پنير پيتزا ريخته و سرو مي‌كنيم. برای تهیه کوفته ها ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب مازاد آن را بگیرید.

۴٫ گوشت چرخکرده و پودر نان و تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید و ورز بدهید. بعد هم به اندازه نارنگی کوچک گرد کنید و در قدری روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. فتوچینی را بر طبق دستوری که پشت آن نوشته از قبل در آب جوش بریزید و آبکش کنید.

  سس آلفردو     اگه تمایل به استفاده از قارچ داشتید آنان را ورقه ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مرطوب کنید تا سیاه نشود.    چند فرمان پخت متنوع برای فتوچینی     زمان آماده سازی: حداکثر ۳۰ دقیقه

یک پیاز متوسط را ریز خرد کنید و در قدری روغن تفت دهید. زمانی که طلایی گردید قارچ ها رو هم اضافه کنید تا تفت بخورند. اندکی که تفت خورد خامه صبحانه رو اضافه و خوب مخلوط کنید. اکنون نوبت اضافه کردن کوفته هاست. سس را با کوفته ها خوب مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم خامه به خورد کوفته ها برود. بعد هم با فتوچینی پخته و آماده شده مخلوط کنید و یا روی آن بریزید و تزیین کنید.  برای تزیین میتوانید از پیازچه خرد شده استفاده کنید.     سس پاستای ایتالیایی که خیلی آسان درست می گردد، مزه لذیذی دارد ولی اندکی سنگین هست و با میگو و یا فیله مرغ سرو می گردد.    سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا خواهد بود.

مواد لازم

خامهٔ غلیظ  ¾ 1 پیمانه کره ۶ قاشق غذاخوری پنیر پارمژان رنده شده ۱ پیمانه حبهٔ سیر ۱ عدد نمک و فلفل سیاه    
طرز تهیه

۱٫ این سس را زیادتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس یک تنه نیز غذای شایسته ای برای گیاه خواران خواهد بود.

۲٫ به جای ۱ عدد حبهٔ سیر از ۲ قاشق غذا خوری پودر سیر هم می‌توانید استفاده کنید. اما عطری که حبهٔ سیر به غذا شما می‌دهد خوب تر از پودر آن هست.

۳٫ بسته به دلخواه به جای کره از روغن زیتون هم می‌توانید استفاده کنید.   برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه یا جعفری استفاده کنید که به جلوه و مزهٔ غذای شما می‌افزاید.

۴٫ با این مقدار مواد برای ۴ نفر می‌توانید یک پاستای خوشمزه درست کنید. این سس در ۳۰ دقیقه بهمراه پاستا آمادهٔ سرو هست. آب جوش را برای پاستا روی حرارت می گذاریم.