تاریخ: ۱۳:۵۸ :: ۱۳۹۶/۰۸/۲۴

بهداشت نیوز – در حقیقت، بیشترین میزان آنتی اکسیدان در پوست میوه نھفته هست: سیب: پوست این میوه، در بر دارنده پکتین هست که به کنترل کلسترول و قند خون مساعدت می‌کند. ابتدا ضروری هست صبر کنید تا میوه برسد تا پوست آن طعم شیرینی پیدا کند و خوردن آن آسانتر گردد. کیوی: وقتی که […]

بهداشت نیوز – در حقیقت، بیشترین میزان آنتی اکسیدان در پوست میوه نھفته هست:

سیب: پوست این میوه، در بر دارنده پکتین هست که به کنترل کلسترول و قند خون مساعدت می‌کند.

ابتدا ضروری هست صبر کنید تا میوه برسد تا پوست آن طعم شیرینی پیدا کند و خوردن آن آسانتر گردد.

کیوی: وقتی که کیوی را با پوست می‌خورید، تا ۳ برابر فیبر زیادتری نسبت به وقتی که پوست آن را می‌کنید، دریافت خواھید کرد.

انبه ھندی: گوشت و پوست عنبه ھندی، در بر دارنده مقادیر بسیار ویتامینھای B، A و C هست. ھ ھمچنین، نوعی آنزیم به نام پروتئولیتیک، مانند پاپائین و کیموپاپائین، دارد که اثر ضدویروسی و ضد قارچی و ضد باکتری دارد.

منبع: سلامانه