گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۸:۵۱ :: ۱۳۹۶/۰۸/۲۶

علی نایبی، مسئول اجرايي اين برنامه در گفتگوبا خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، وی دنبال کرد: اين آیین حدود ۳۵ سال قدمت دارد و زیاد مورد دقت مردم نايين هست كه سال کنونی در شب پخت، بيش از دو هزار نفر از مردم تا اذان صبح در پخت این آش (همزدن […]

علی نایبی، مسئول اجرايي اين برنامه در گفتگوبا خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،

وی دنبال کرد: اين آیین حدود ۳۵ سال قدمت دارد و زیاد مورد دقت مردم نايين هست كه سال کنونی در شب پخت، بيش از دو هزار نفر از مردم تا اذان صبح در پخت این آش (همزدن آش) مشارکت داشتند.

مسوول اجرايي آيين پخت آش نذري نايين خاطرنشان كرد: در اين آيين سال کنونی، ۷۲ديگ آش به نیت ۷۲تن از شهداي کربلا، در اين مکان تعبيه شده كه براي تهيه آش، بيش از ۱۲۰۰كيلوگرم گوشت، دو تن گندم، یک تن حبوبات و ۲۴هزار لیتر آب به غیر از مساعدت ها و هدایای از جانب مردم استفاده شده هست.

نايبی با اشاره به اين كه حدود ۱۰روز هست كه انجام مقدمات تهيه اين آش آغاز شده، عنوان کرد: اين آیین ابتدا در سال هاي ابتدايي با پخت شش ديگ آش آغاز گردید كه امروز به بركت خود ائمه اطهار به حدود ۷۲ديگ آش رسيده هست.