گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۱۹ :: ۱۳۹۶/۰۷/۲۵
پایان فصل برداشت لیموترش از باغات شهرستان رودان

‌به گزارش راهنمای سفر من به نقل از ایسنا، ‌شهرستان رودان مشهور به بهشت جنوب، قطب تولید لیموترش در کشور است که با سطح زیرکشت ۹هزارو۱۶۰هکتار باغ‌های لیمو‌ترش هر سال بیش از ۱۳۸ هزار تن محصول تولید می‌کند. در شهرستان رودان ۶هزارو۵۰۰هکتار ارقام محلی، ۲هزارو۵۷۰ هکتار رقم لیبسون و ۹۰هکتار پرشین لایم کشت شده است […]

‌به گزارش راهنمای سفر من به نقل از ایسنا، ‌شهرستان رودان مشهور به بهشت جنوب، قطب تولید لیموترش در کشور است که با سطح زیرکشت ۹هزارو۱۶۰هکتار باغ‌های لیمو‌ترش هر سال بیش از ۱۳۸ هزار تن محصول تولید می‌کند. در شهرستان رودان ۶هزارو۵۰۰هکتار ارقام محلی، ۲هزارو۵۷۰ هکتار رقم لیبسون و ۹۰هکتار پرشین لایم کشت شده است و فصل برداشت لیمو ترش در این منطقه از اوایل خرداد ماه شروع می‌شود و تا اوایل مهرماه ماه ادامه دارد.

لیموترش تولید شده در این شهرستان دارای شهرت ملی است و ‌این محصول در دو مرحله دست چین و کامل برداشت می‌شود و این محصول علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان به استان‌های تهران، اصفهان، فارس و کرمان صادر می‌شود. این محصول پس از برداشت در باغ های شهرستان به منظور بسته‌بندی به کارگاه‌های بسته بندی برده می‌شود و پس از شستشو و بسته بندی به بازارهای داخلی و خارجی فرستاده می‌شود. ‌

انتهای پیام