گروه: آشپزی
تاریخ: ۲:۳۳ :: ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
پاناکوتا شکلاتی یک دسر راحت و خوش طعن

سرویس سبک زندگی فردا: پاناکوتا شکلاتی نوعی دسر خوشمزه ایتالیایی هست که بدون تخم مرغ درست می‌شود. پاناکوتا شکلاتی در دسته‌بندی فرنی‌ها قرار می‌گیرد. پاناکوتا وانیلی معمول‌ترین طعم برای این دسر لذیذ هست. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا گردید.     طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی دسر پاناکوتا تنها […]

سرویس سبک زندگی فردا: پاناکوتا شکلاتی نوعی دسر خوشمزه ایتالیایی هست که بدون تخم مرغ درست می‌شود. پاناکوتا شکلاتی در دسته‌بندی فرنی‌ها قرار می‌گیرد. پاناکوتا وانیلی معمول‌ترین طعم برای این دسر لذیذ هست. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا گردید.

 

پاناکوتا شکلاتی یک دسر راحت و خوش طعن

 

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا تنها در ۱۵ دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

۱ ۴ فنجان خامه غلیظ
۱ ۴ قاشق چایخوری ژلاتین آسان
۱.۴ فنجان پنیر ماسکارپونه
۲ قاشق غذاخوری شکر
نمک به مقدار لازم
۵۷ گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده

طرز تهیه:

۱/۴ ۴ فنجان پنیر ماسکارپونه۱/۴ فنجان خامه را درون یک کاسه کوچک نشکن ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کنید.

مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل گردد. بقیه خامه را درون آن ریخته و پنیر ماسکارپونه، شکر و نمک را به آن اضافه کنید.

حوصله کنید مخلوط بجوشد.

شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد. پس از آن مخلوط ژلاتین را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه اردبیل؛ از حلوای زنجبیلی تا نان برنجی

مخلوط را از صافی گذرانده و درون یک ظرف بریزید. ظروف دسر خود را اندکی با روغن چرب کنید.

مایه دسر را به صورت برابر درون آن‌ها ریخته و بگذارید در دمای اتاق خنک گردند.