گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۰۸ :: ۱۳۹۸/۰۴/۱۹
میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی + طرز تهیه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه دستور پخت میگو پلو را آماده کرده ایم. طرز تهیه میگو پلو: ابتدا همه میگو‌ها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به آن استراحت بدهید. سپس داخل یک […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه دستور پخت میگو پلو را آماده کرده ایم.

میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی + طرز تهیه

طرز تهیه میگو پلو:

ابتدا همه میگو‌ها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به آن استراحت بدهید.

سپس داخل یک تابه ۱ عدد پیاز درشت را تفت بدهید وقتی طلایی شد و کرانچی مانند شد به آن ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و وقتی یکدست شد زیر آن را خاموش کنید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و میگو‌های مزه دار شده را بریزید و خوب تفت بدهید و دوباره به آن زعفران اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شدند با پیاز‌های سرخ شده مخلوط کنید؛ و به آن زرشک اضافه کنید و وقتی یک تفت خیلی کم که خورد زیر آن را خاموش کنید. سپس برنج آبکش شده را دم کنید و بعد از دم کشیدن داخل دیس بریزید و و روی آن را از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی و جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.

این مطلبو از دست ندید!  آشنایی با روش تهیه‌ پای هلو

منبع:بیتوته