تاریخ: ۲۳:۱۶ :: ۱۳۹۷/۰۲/۲۳

صراط: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه همه انواع قارچ ها، خوراکی نیستند و برخی سمی و پرخطر هستند، اخطار داد: خوردن چند لقمه از قارچ‌های سمی می‌تواند کبد، کلیه یا حتی مغز را از کار انداخته و در مواردی علت فوت گردد.     همتی اضافه کرد: تنها در آزمایشگاه می‌توان […]

صراط:

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه همه انواع قارچ ها، خوراکی نیستند و برخی سمی و پرخطر هستند، اخطار داد: خوردن چند لقمه از قارچ‌های سمی می‌تواند کبد، کلیه یا حتی مغز را از کار انداخته و در مواردی علت فوت گردد.

 

 

همتی اضافه کرد: تنها در آزمایشگاه می‌توان نوع قارچ را شناسایی کرد و از روی ظاهر یا مزه قارچ نمی‌توان فهمید کدام نوع وحشی خوراکی و کدام نوع سمی هست.

 

این مقام مسوول تاکید کرد در صورت هر گونه تردید نسبت به مسمومیت با قارچ، باید فرد مسموم سریع‌تر به بیمارستان جابه جا گردد.

 

همتی اضافه کرد: گاهی لازم هست فرد مسموم شده را ملزم به استفراغ و تخلیه معده کرد تا قارچ‌های سمی باقی مانده خارج و از ورود سم زیادتر به بدن پیشگیری گردد.

 

مواظب قارچ‌های سمی باشیدمعاون بهداشت دانشگاه برای پیشگیری از مبتلا شدن به مسمومیت با قارچ، سفارش کرد: از چیدن، خریدن و استفاده قارچ‌های روئیده شده در طبیعت، کوه و دشت اجتناب و تنها از قارچ‌های خوراکی تولید گردیده در کارخانه‌های معتبر استفاده کنید.

این مطلبو از دست ندید!  ۹ نکته اصلی برای طبیعت گردی در یک روز

 

وی گفت: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آن‌ها را از بین نمی‌برد.

 

همتی با بیان اینکه تنها راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ، اجتناب از استفاده قارچ‌های روئیده در طبیعت هست، تاکید کرد: سم قارچ پادزهر ندارد و تنها باید از خوردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت و غیر پرورشی دوری کنیم.