گروه: آشپزی
تاریخ: ۴:۳۳ :: ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
معرفی نان سیمیت + طرز تهیه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ، نان‌های بسیاری در سراسر دنیا وجود دارد که طعم بی نظیری داشته و ویژه سرو در زمان‌های خاصی می باشند. اما اگر روزی به ترکیه سفر کردید در هر وقتی که توانستید در کوچه یا خیابان سیمیت بخرید و نوش جان فرمایید! این […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ، نان‌های بسیاری در سراسر دنیا وجود دارد که طعم بی نظیری داشته و ویژه سرو در زمان‌های خاصی می باشند. اما اگر روزی به ترکیه سفر کردید در هر وقتی که توانستید در کوچه یا خیابان سیمیت بخرید و نوش جان فرمایید!

این نان خوشمزه که جذابیت خاصی دارد جزء نان‌های سرشناس ترکیه هست که طبق معمول در خیابان‌ها هم بفروش می‌رسد و امروز باشگاه خبرنگاران جوان می خواهد تا طرز تهیه سیمیت اما اگر روزی به ترکیه سفر کردید در هر وقتی که توانستید در کوچه یا خیابان سیمیت بخرید و نوش جان فرمایید! را به شما تعلیم دهد تا بتوانید در منزلتان به سادگی آن را تهیه و سرو نمایید.

معرفی سیمیت

سیمیت یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نان‌های کشور ترکیه هست که هواداران زیادی دارد. با فرمان زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.

سیمیت نان سرشناس ترکیه‌ای هست که بافت نسبتاً خشکی دارد.

یاد بگیرید: طرز تهیه «عرسية» غذایی ویژه کشور عمان

روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ می‌مالند و پس از آن آن را در کنجد فرو می‌برند و در تنور می‌پزند.

این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب هست.

یک لیوان آب ولرم و شکر را خوب مخلوط کنید و پس از آن مایه خمیر را روی آن بربزید و در آب حل کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.

مواد لازم برای نان سیمیت آرد:به میزان لازم مایه خمیر:یک قاشق غذاخوری آب:۲ لیوان شکر:یک قاشق غذاخوری نمک:یک قاشق چایخوری روغن مایع:نصف پیمانه شیره انگور:۳ قاشق غذاخوری آب:۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان سیمیت

آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و پس از آن مایه خمیر، نمک و ما بقی آب ولرم را اضافه کنید و اول با چنگال اندکی هم زده و بعد با دست آغاز به ورز دادن کنید و روغن مایع را اندک اندک به خمیر در حال ورز دادن اضافه کنید.

یاد بگیرید: تعلیم طبخ دو غذای خوشمزه ترکیه ای

پس از اینکه خمیر به نحو نسبتاً منسجمی در آمد، گرد کنید و روی آن را اندکی با دست چرب کرده و داخل ظرف گودی بگذارید و روی ظرف را با یک حوله نمدار گرم پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید.

(در تابستان یک ساعت هم کافیست)اکنون خمیر را باید به طور نان سیمیت شکل دهیم. (در تابستان یک ساعت هم کافیست)

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دوغ کفیر در منزل

برای این کار ابتدا دو عدد چانه ۱۰۰ گرمی از خمیر برداشته (به اندازه یک نارنگی متوسط) و به طور یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.

نوار‌ها را کنار هم قرار دهید.

یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و اندکی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید. پس از آن به آرامی دست را روی سر دیگر نوار‌ها بگذارید و خیلی آرام روی میز نادرست دهید تا دو نوار به طور مارپیچ به دور هم پیچیده گردد.

دو سر نوار‌های پیچیده شده را اندکی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت وصل شدن دو سر نوار را اندکی فشار دهید.

داخل یک بشقاب ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری کنجد بریزید.

داخل بشقاب دیگری ۳ قاشق غذاخوری شیره انگور و ۳ قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید.

اهتمام کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ام درست کنید و اگر کم آمد دو مرتبه درست کنید تا دور ریز نداشته باشید.

یاد بگیرید: طرز تهیه ویفر‌های خانگی خوشمزه

سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید (این کار را به آرامی انجام دهید تا نان‌های شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد)

پس از آن خمیر‌های آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید (کاغذ روغنی فراموش نشود!)

همه نان‌ها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید و در آخر ۱۵ دقیقه دیگر به خمیر‌های آماده استراحت دهید.

نکات تکمیلی درباره نان سیمیت نان سیمیت جزء نان و خمیر هست زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه هست.

سینی را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم کرده اید قرار دهید و وقتی روی نان‌ها طلایی شد، مهیاست!

یاد بگیرید: طرز تهیه «پیده گوشت» یک غذای دوست داشتنی ترکی

نان سیمیت را می‌توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید علاوه بر این می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد توجه نمایید مقدار مواد اولیه و طرز تهیه برای ۴ نفر مناسب هست . نان سیمیت را می‌توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید علاوه بر این می توان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد توجه نمایید مقدار مواد اولیه و طرز تهیه برای ۴ نفر مناسب هست