گروه: آشپزی
تاریخ: ۱:۴۹ :: ۱۳۹۶/۰۷/۲۷
مصرف غذای سالم باید در جامعه نهادینه شود/ آمار بالای دیابت

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار راهنمای سفر من، ماریا خویش‌دوست چهارشنبه‌شب در جشنواره غذای روستای تل سرکوه دشتستان اظهار داشت: غذا، از ابتدایی ترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است. وی افزود: می‌توان گفت پیشرفت‌های شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار راهنمای سفر من، ماریا خویش‌دوست چهارشنبه‌شب در جشنواره غذای روستای تل سرکوه دشتستان اظهار داشت: غذا، از ابتدایی ترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است.

وی افزود: می‌توان گفت پیشرفت‌های شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اهتمام به روستاها به عنوان مولد غذای سالم سخن گفت و ابراز داشت: روستاها و روستانشینان به عنوان تولید کننده محصولات غذایی سالم باید مورد توجه قرار گیرند و امکانات رفاهی لازم برای آنها فراهم شود.

خویش دوست تصریح کرد: مهاجرت روستائیان به شهرها سبب کاهش تولید مواد غذایی سالم می شود و باید با برنامه ریزی لازم مهاجرت معکوس روستائیان را میسر کنیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از آمار بالای ابتلا به بیماری دیابت در کشور خبر داد و ابراز داشت: متاسفانه با تغییر فرهنگ مردم در استفاده از غذای سالم و خانگی به غذای ناسالم و فست فودها شاهد رشد ابتلا به بیماری دیابت در کشور هستیم و به ازای هر ۱۰ نفر، یک بیمار دیابتی داریم.

خویش دوست بر کاهش مصرف نمک تاکید کرده و اظهار داشت: مصرف بی‌رویه نمک در غذاها،سبب بروز بیماری‌های مختلف مثل فشار خون می‌شود و افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی را به دنبال دارد.

وی بیان داشت: مصرف غذاهای سالم و خانگی باید در جامعه نهادینه شود تا شاهد انسانهایی سالم و پویا باشیم.