مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

0
اشتراک

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

در این مطلب قصد داریم به بررسی و معرفی مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان بپردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار بگیرد . اگر به اصفهان سفر کردید از غذاهای سنتی و مشهـور این شهر به آسانـی نگذرید تا علاوه بر خوشمزه بودن آن بتوانید طرز ساخته آن را هم یاد بگیرید.

 

۱-بریان ( بریونی )

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

معروف ترین غذای اصفهان بریان می باشد.بریان در زبان و گویش خودمانی ما بریانی است ,اما شما می بایست بریان اصفهان را مزه نمایید تا مزه مهـم این غذا را بچشید.بریان از آمیخته گوشت گردن گوسفند، جگر سفيد گوسفند، ادويه اصفهاني، پياز، نمك و فلفل وزرد چوبه ساخته می شود .بریان یکـی از با ارزش ترین جاذبه های اجتماعی اصفهان به شمار می رود که این غذا به این شیوه ساخته می گـردد که گوشت رابا ٢عدد پياز وادويه مي گذاريم بپزد سپس جگر سفید سرخ می کنیم پـس از آن گوشت پخته شده رابا٢ عدد پياز باقي مانده چرخ مي كنيم ونمك وفلفل وزرد چوبه اضافه میکنیم .سپس پـس از آن تفت می دهیم و در وهله پـس گوشت گوسفند و دنبه را نیز پـس از پخت چرخ نمایید و با کمی زعفران، نعنا خشک، برای معطر بودن آن مرتبه دیگر چرخ می کنیم.

سپس مایه بدست آمده را مبدل به همبرگر می کنیم و پـس آن را سرخ می کنیم.

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

 

۲-کاله جوش ( کله جوش )

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

یکـی از غذاهایی که در اکثر شهرهای ایران پخته می گـردد ,کله جوش می باشد.این غذا که به ايلات قشقايي و منطقه اصفهان برمی گردد,بسیار سریع آماده می شود .برای ساخته کله جوش نیاز به کشک، نعنا خشک، پیاز، گردو، روغن، نمک و فلفل دارید تا با پخت سریع ی غذای ساده را میل نمایید .

 

۳-حلیم بادمجان

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

حلیم بادمجان هم یکـی از غذاهای سنتی مشهـور اصفهان می باشد.حلیم بادمجان ساخته شده از برنج، گوشت، بادمجان، پیاز و نعنا داغ، کشک، نمك و فلفل.در حلیم بادمجان اصفهانی می بایست برنج را تا میزانی بپزید که وا برود ,بعد از آن گوشت (برترین گوشت برای حلیم بادمجان ,گوشت گردن می باشد)بادمجان ها را هم جدا سرخ نمایید و بکوبید. پـس گوشت را اضافه نمایید و دوباره بکوبید تا مخلوطی همگون به دست بیاید. در پـایان کشک را اضافه نمایید و پـس از نیم ساعت گرما دیدن آن را با نعنا و پیاز داغ تزئین نمایید .

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

 

۴-پلو ماش و قمری

 مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

مشهـور ترین غذاهای سنتی اصفهان

یکـی از پلوهای مشهـور و خوشمزه اصفهان ,پلو ماش و قمری می باشد.قمری نوعی کلم است که وقتی که در برنج و ماش قرار بگیرید ,مزه و مزه غذا را خیلی خوشمزه می کند .

0
موفقیت

موفقیت از آن شماست

راه کار های نو برای رسیدن به موفقیت
کلیک کنید
تبلیغات

محل تبلیغ شما

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

لطفا دیدگاهتان را مرتبط با مطلب بالا ارسال نمایید، پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.