
به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ وی با بیان اینکه قارچ های خوراکی به دو دسته قارچهای طبیعی که در طبیعت یافت میشوند و قارچهای پرورشی تقسیم میشوند، اضافه کرد: در محیطهای پرورش قارچهای خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی […]
به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛
وی با بیان اینکه قارچ های خوراکی به دو دسته قارچهای طبیعی که در طبیعت یافت میشوند و قارچهای پرورشی تقسیم میشوند، اضافه کرد: در محیطهای پرورش قارچهای خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی کردن کفشها، استفاده از دستکش یک بار استفاده، استفاده از روپوش، جلوگیری از رفت و آمد اشخاص متفرقه و جلوگیری از ورود حشرات به محیط کشت رعایت میشود.
تشخیص قارچهای خوراکی و سمی
بهرامی گفت: توجه به این نکته ضروری است که پختن قارچهای سمی، سمیت آن را از بین نمیبرد.
او با اشاره به این نکته که عکس العمل قارچ پخته شده در برابر معرفهای شیمیایی، مثل قارچ خام نیست، گفت: خوب ترین سفارش در این زمینه استفاده از قارچهای خوراکی بستهبندی شده موجود در بازار است؛ چون که بذر این نوع قارچها معروف و استریل بوده و از موسسات معتبر و تحت نظارت تهیه میشود.
او یادآور گردید: تشخیص و شناسایی قارچهای خوراکی از قارچهای غیرخوراکی و سمی در طبیعت بسیار سخت است، به همین سبب سفارش میشود که اشخاص از جمعآوری و استفاده قارچهای وحشی در طبیعت اجتناب کنند، الا اینکه اطلاع کافی از خوراکی بودن آن دارا باشند.
بهرامی سفارش کرد: با توجه به اعتبار تغذیهای بالای قارچهای خوراکی، استفاده از این ماده غذایی با در نظر گرفتن نکات ذکر شده را در سبد روزانه یا هفتگی یادمان نرود.