تاریخ: ۱۹:۴۵ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۹
قارچ­ های پرورشی در بسته­ بندی­ های برچسب­دار، هیچگونه خطری بهمراه ندارند

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  وی با بیان اینکه قارچ­ های خوراکی به دو دسته قارچ­های طبیعی که در طبیعت یافت می­شوند و قارچ‌های پرورشی تقسیم می‌شوند، اضافه کرد: در محیط­های پرورش قارچ­های خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ 

وی با بیان اینکه قارچ­ های خوراکی به دو دسته قارچ­های طبیعی که در طبیعت یافت می­شوند و قارچ‌های پرورشی تقسیم می‌شوند، اضافه کرد: در محیط­های پرورش قارچ­های خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی کردن کفش­ها، استفاده از دستکش یک بار استفاده، استفاده از روپوش، جلوگیری از رفت ­و آمد اشخاص متفرقه و جلوگیری از ورود حشرات به محیط کشت رعایت می‌شود.

تشخیص قارچ­های خوراکی و سمی

بهرامی گفت: توجه به این نکته ضروری ­است که پختن قارچ­های سمی، سمیت آن را از بین نمی­برد.

او با اشاره به این نکته که عکس العمل قارچ پخته شده در برابر معرف­های شیمیایی، مثل قارچ خام نیست، گفت: خوب ترین سفارش در این زمینه استفاده از قارچ­های خوراکی بسته­بندی شده موجود در بازار است؛ چون که بذر این نوع قارچ­ها معروف و استریل بوده و از موسسات معتبر و تحت نظارت تهیه می­شود.

این مطلبو از دست ندید!  محل های شبانه تهران گردی؛ از «بام تهران» تا «خیابان سی تیر»

او یادآور گردید: تشخیص و شناسایی قارچ‌های خوراکی از قارچ‌های غیرخوراکی و سمی در طبیعت بسیار سخت است، به همین سبب سفارش می‌شود که اشخاص از جمع‌آوری و استفاده قارچ­های وحشی در طبیعت اجتناب کنند، الا اینکه اطلاع کافی از خوراکی بودن آن دارا باشند.

بهرامی سفارش کرد: با توجه به اعتبار تغذیه­ای بالای قارچ­های خوراکی، استفاده از این ماده غذایی با در نظر گرفتن نکات ذکر شده را در سبد روزانه­ یا هفتگی یادمان نرود.