گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۲۶ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۲
فرمان پخت کیک زرشک

روزنامه ایران - سهیلا کامرانی: کیک ها از انواع خوراکی های خوشمزه می باشند که توان دارید آنان را با طعم های مختلفی بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زرشک را در اختیار شما قرار می دهیم. مواد لازم: زرشک نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف پیمانه وانیل یک سوم قاشق […]

روزنامه ایران - سهیلا کامرانی: کیک ها از انواع خوراکی های خوشمزه می باشند که توان دارید آنان را با طعم های مختلفی بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زرشک را در اختیار شما قرار می دهیم.

مواد لازم:

زرشک نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف پیمانه وانیل یک سوم قاشق چایخوری روغن مایع نصف پیمانه شیر یک سوم پیمانه آرد یک پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

فرمان پخت کیک زرشک

طرز تهیه:

۱٫

۲٫ زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی‌اش خشک گردد،. پس از آن تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید.

۳٫ روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنید. پس از آن شیر را اضافه و با همزن دستی ویسک کنید.

۴٫ آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید(ویسک کنید) و در دو فاز روی مواد الک کنید و با همزن دستی ویسک کنید.

۵٫ دقت کنید که پس از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را فراوان هم بزنید چون پف کیک می‌خوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی هست.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

۶٫

۷٫ اکنون یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشک‌ها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

نکته:

پس از آن در یک صافی بریزید و مازاد آرد را بتکانید. پس از آن به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک فولد کنید و در قالب بریزید. بعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده اید بگذارید تا وقتی که خلال دندان تمیز از کیک خارج گردد.