گروه: آشپزی
تاریخ: ۲۳:۴۵ :: ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
فرمان پخت کوکوی مرغ به شیوه ای ساده

سرویس سبک زندگی فردا؛ کوکو‌ها و کتلت‌ها از غذا‌هایی هستن که خیلی طرفدار دارن. انواع خیلی فراوان و متنوعی هم دارن. در این مطلب طرز تهیه کوکو‌ی مرغ رو قرار دادیم. مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ یک عددپیاز متوسط دو عددتخم مرغ چهار عددنمک و زردچوبه به مقدار لازمزرشک در صورت تمایلزعفران […]

سرویس سبک زندگی فردا؛ کوکو‌ها و کتلت‌ها از غذا‌هایی هستن که خیلی طرفدار دارن. انواع خیلی فراوان و متنوعی هم دارن. در این مطلب طرز تهیه کوکو‌ی مرغ رو قرار دادیم.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ
سینه مرغ یک عدد
پیاز متوسط دو عدد
تخم مرغ چهار عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
زرشک در صورت تمایل
زعفران در صورت تمایل
طرز تهیه کوکوی مرغ
برای تهیه کوکوی مرغ ابتدا مرغ رو بهمراه یه پیاز و قدری نمک و زردچوبه میذاریم تا بپزه. همونطور که در مواد لازم گفتم، بهتره برای این کوکو از سینه مرغ استفاده کنیم، ولی اگر دلتون خواست میتونین از قسمت‌های دیگه هم استفاده کنین و مشکل خاصی پیش نمیاره. مرغ رو که تماما پخت میگذاریم تا سرد بشه. بعد اون رو ریش میکنیم. به عقیده من هرچی ریزتر بشه خوشمزه‌تر میشه. چرا که تخم مرغ‌ها به داخل بافت گوشت مرغ نفوذ میکنن و هم پف بیشتری میکنه و هم موجب میشه خوشمزه‌تر بشه.
زمانی که سرخ گردید زیرش رو خاموش میکنیم تا خنک بشه. بعد هم روغنش رو جدا میکنیم و پیاز‌ها رو به مرغ پخته شده‌ی ریش ریش اضافه میکنیم. نمک و زردچوبه هم که داشت. اکنون وقت اضافه کردن تخم مرغ هاست. در انتها مواد مخلوط شده باید شل باشه. منظورم اینه که نسبت مرغ و تخم مرغ باید اندکی مایعی مثل باشه. پس از اینکه تخم مرغ‌ها رو افزودیم و تماما با مواد مخلوط گردید، مقدار اندکی روغن در تابه میریزیم و میذاریم داغ شه. مواد رو در تابه میریزیم و با شعله متوسط میذاریم تا تخم مرغ‌ها بپزه. در تابه رو هم باید بذاریم. حدود ده دقیقه بعد اگر زیر کوکو سرخ شده بود، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم سرخ شه.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

نکته پف کردن کوکو‌ها
نکته پف کردن کوکو‌ها و مخصوصا کوکوی مرغ اینه که تخم مرغ هاش خوب هم زده بشه. پس بهتره اون‌ها رو پیش از اضافه کردن به مواد، در ظرف به صورت مجزا تماما بزنیم تا بافتش یه دست بشه و بعد به بقیه مواد اضافه کنیم. در این صورت به خوبی پف میکنه. نکته دیگه هم اینه که باید حواسمون باشه که زمان اضافه کردن تخم مرغ ها، مواد داغ نباشه. چون در اون صورت تخم مرغ‌ها میبنده. انتخاب تابه هم برای پفش با اهمیت است. برای این مقدار مواد، تابه متوسط مناسبه و اگر تابه بزرگ باشه، نازک میشه.

خوشمزه شدن کوکوی مرغ
سال قبل در یکی از مجله‌های آشپزی نگاه کردم که به این مواد زرشک اضافه کرده بود. دفعه بهد که خواستم این کوکو رو درست کنم، اینکارو کردم. شما هم اگه از طرفدارای زرشک هستین، قطعا به مواد این کوکو اضافه کنین. برای عطر و رنگش هم میتونین از قدری زعفران استفاده کنین که عالی‌تر بشه. اگه علاقمند به سبزیجات هم هستین، جعفری انتخاب شایسته ای برای این کوکو است.   مرجع: ۲نفره