گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۰۵ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۳

سرویس سبک زندگی فردا: سال قبل ماه رمضون بود که مطلب طرز تهیه فرنی ویژه افطاری رو برای دوستای گلم قرار دادم. طی این یک سال که مسلماً فرنی هزاران بازدید داشته نظرات بسیاری هم گرفته. یکی از نظراتی که تکرار میشد این بود که با نشاسته خوشمزه تره؛ و از اونجایی که اینجانب تاکنون […]

سرویس سبک زندگی فردا: سال قبل ماه رمضون بود که مطلب طرز تهیه فرنی ویژه افطاری رو برای دوستای گلم قرار دادم. طی این یک سال که مسلماً فرنی هزاران بازدید داشته نظرات بسیاری هم گرفته. یکی از نظراتی که تکرار میشد این بود که با نشاسته خوشمزه تره؛ و از اونجایی که اینجانب تاکنون فرنی با نشاسته درست نکرده و نخورده بودم کنجکاو گردیدم تا تهیه اش کنم و برای یک بار هم که شده برام تجربه بشه. به همین مقصود دست به کار گردیدم و فرنی با نشاسته رو درست کردم. این گردید که آموزشش رو برای شما دوستان عزیز هم قرار میدم تا انشاالله اگر تاکنون آزمون نکردید دست به کار شید.

طرز تهیه این فرنی خیلی خیلی راحته و خیلی هم فوری آماده میشه و تنها وقتی که صرف میشه برای سرد شدنش است. جالبیش هم در اینه که خیلی راحت و شکیل قالبی میشه و به سبب ترکیب نشاسته و هل و گلاب، طعمی شبیه به مسقطی‌ها داره که من عاشقشم. البته نه به اون شیرینی و پر عطری. بهر صورت به همه شما دوستان عزیزی که تاکنون این فرنی رو آزمون نکردید سفارش میکنم قطعا یک بار هم که شده درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه فرنی قالبی
شیر ۲ لیوان و نیم (از همین لیوان دسته دار‌ها که توی تصویر هم هست)
نشاسته ۶ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
هل ساییده شده ۱/۴ قاشق
گلاب ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
این مقدار مواد سه پیاله فرنی میشه
طرز تهیه فرنی قالبی با نشاسته
نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد تماما حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و تماما یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این فاز اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا فرنی تماما بگیره و نشاسته‌ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس و اگه میخواید گرم سرو کنید میتونید در ظرف مورد نظرتون بکشید و بذارید روی سفره.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه یک اسموتی عجیب برای سوزاندن چربی های شکمی!

ولی اگه میخواید نظیر من قالبی درش بیارید، بذارید تا اندکی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… پس از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون.

این فرنی وقتی قالبی باشه بسیار شیک و مجلسیه و با یک تزیین خوب میتونید حتی به عنوان یک دسر در مهمانی‌ها سرو کنید.

نکته برای قالب زدن
دوستای گلم من از قالب سیلیکونی که داشتم استفاده کردم. توی قالب دیگه هم آزمون کردم، فرنی تماما خودش رو میگیره و مشکلی براش پیش نمیاد. پس قالب رو چرب نکنید که فرنی تون رو خراب میکنه. تنها مسئله اینه که داغ نباشه و علاوه بر این تا تماما سرد نشده و نبسته از قالب خارج نکنید. برای خارج کردن هم ابتدا با یک چاقو دور قالب رو باز کنید، بعد فرنی رو در ظرفی برگردونید.
مرجع: ۲نفره