گروه: آشپزی
تاریخ: ۰:۰۹ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۴

سرویس سبک زندگی فردا: بر خلاف عقیده‌ی خیلی‌ها که بادمجان را گیاهی بی خاصیت می‌دانند این گیاه فواید بسیاری برای بدن داره. بادمجان سرشار از آهن هست و برای برطرف کم خونی بسیار مفیده و علاوه بر این از گرفتگی رگ‌ها جلوگیری میکنه و ضامن سلامتی قلب آدم هست. این گیاه پرخاصیت توی تابستون طرفدارای […]

سرویس سبک زندگی فردا: بر خلاف عقیده‌ی خیلی‌ها که بادمجان را گیاهی بی خاصیت می‌دانند این گیاه فواید بسیاری برای بدن داره. بادمجان سرشار از آهن هست و برای برطرف کم خونی بسیار مفیده و علاوه بر این از گرفتگی رگ‌ها جلوگیری میکنه و ضامن سلامتی قلب آدم هست. این گیاه پرخاصیت توی تابستون طرفدارای بیشتری داره و از اون میشه غذا‌های مختلفی نظیر آش بادمجان، دلمه بادمجان و رول کباب بادمجان آماده کرد و در ترشیجات استفاده نمود. افرادی که رژیم غذایی دارن می‌تونن از بادمجان کبابی و سس ماست به عنوان یه غذای رژیمی عالی استفاده کنن. امروز طرز تهیه خورشت بادمجان رو براتون میذارم و امید دارم که در این ایام عزیز تهیه کنید و از اون لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان
مرغ ۴ تیکه
بادمجان ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت بادمجان
بادمجان‌ها را از یک ساعت قبل پوست بگیرید و آغشته به نمک کنید و بذارید که نمک به صورت کامل جذب بادمجان بشه و آب بندازه به این صورت هم تلخی بادمجان از بین میره و هم در در خلال سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه. داخل یه قابلمه ۳ لیوان آب بریزید و مرغ‌ها رو بهمراه یک عدد پیاز متوسط، نمک و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بذارین تا نیم پز بشه. بادمجان‌ها را نیز سرخ کنید.

سرخ کردن بادمجان‌ها

پس از ۲۰ دقیقه مرغ‌ها رو از قابلمه بیرون بیارین و در روغن اندکی سرخ کنید. آب قابلمه رو هم از صافی رد کنید تا برای پخت خورش از اون استفاده کنید.

رب گوجه را هم اندکی تفت داده بهمراه مرغ‌ها، آب مرغ و پیاز سرخ شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه. در این فاز آبلیمو رو اندک اندک به خورشت اضافه کنید و مواظب باشید که خورشتتون بیشتر از اندازه ترش نشه. دارچین و در صورت احتیاج اندکی نمک هم به خورشت اضافه کنید. در حالتی که پیاز سرخ شده‌ی آماده نداشتین ۳ عدد پیاز متوسط رو خلالی نازک خرد کرده و تماما طلایی کنید و به خورشت بیفزایید.

اگر در در خلال پخت خورشت‌های متفاوت حس کردین که شوری و ترشی غذا بیشتر از مقدار مستلزم میتونین یه سیب زمینی رو پوست گرفته و خام داخل خورشت بذارید تا ترشی و شوری را تا حدود بسیاری جذب کرده و غذای مطبوع تری داشته باشین.

پس از اینکه خورشت آغاز به قل قل زدن کرد نصف بادمجان‌ها رو داخل قابلمه بریزین و تا حد امکان حرارت رو کم کنید تا خورشت تماما جا بیفته. بادمجان و پیاز سرخ شده موجب لعاب انداختن غذا میشن.

طرز تهیه خورشت بادمجان

از بقیه بادمجان برای تزئین خورشت و غذاتون استفاده کنید.   مرجع: ۲نفره

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه برای گیاهخواران