گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۰۹ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۷
فرمان پخت ساج قاوورماسی

ماهنامه سرآشپز - مهدی برمکی: ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی هست که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امید داریم که لذت ببرید. مواد مورد احتیاج: گوشت گوسفند (قیمه ای خرد شده): ۲۰۰ گرمپیاز: ۲ عددگوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۱ عددفلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): یک […]

ماهنامه سرآشپز - مهدی برمکی: ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی هست که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امید داریم که لذت ببرید.

مواد مورد احتیاج:

گوشت گوسفند (قیمه ای خرد شده): ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه
سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
ماست: ۱ پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان ساج (خشک شده): ۲ عدد
روغن حیوانی: به میزان لازم

ساج قاوورماسی

روش پخت:

گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز (نگینی خرد شده) داخل قابلمه ای با قدری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شده و سبک گردد. پس از آن قدری زردچوبه و فلفل به آن افزوده و اندکی تفت دهید. بعد ۵ پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. پس از آن هنگامی که آب آن اندکی تیره رنگ شد؛ قدری نمک به آن اضافه کرده و بگذارید تا تماما بپزد. بقیه پیاز را به طور نگینی خرد کرده و داخل تابه ای بهمراه قدری روغن تفت دهید تا سبک گردد. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید. وقتی بوی سیر به مشام رسید، گوشت پخته شده را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ گردد. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مواد افزوده تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر گردد. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید. پس از آن ۱ عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریزید. بقیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریزید.

این مطلبو از دست ندید!  غذا های خوشمزه با گل کلم