گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۱۳ :: ۱۳۹۶/۱۲/۰۳

وب سایت آرگا مگ: خورش شوید از انواع غذاهای سرشناس شمالی هست که شما توان دارید این نوع خورش خوشمزه را در منزل به سادگی بپزید و از طعم بی مثل آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خورش شوید از مرغابی و آلوچه و شوید و آلو و تخم مرغ و آبغوره و […]

وب سایت آرگا مگ: خورش شوید از انواع غذاهای سرشناس شمالی هست که شما توان دارید این نوع خورش خوشمزه را در منزل به سادگی بپزید و از طعم بی مثل آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خورش شوید از مرغابی و آلوچه و شوید و آلو و تخم مرغ و آبغوره و روغن و نمک و فلفل استفاده می گردد.

مواد لازم:

آلوچه ترش و خشک : ۳۰۰ گرم
مرغابی کوچک : یک عدد
شوید خشک : دو تا سه قاشق غذاخوری
آلو خورشتی : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : دو تا سه عدد
آبغوره : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش شوید و مرگ و فن های خوشمزه تر شدن آن

طرز تهیه :

آلوچه خشک و آلو خورشتی را به صورت به صورت مجزا بشویید و گوشت مرغابی را بهمراه قدری روغن درون قابلمه ای مناسب سرخ کنید پس از آن آلوچه خشک را به گوشت مرغابی اضافه کنید و تفت دهید و دو یا سه لیوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت مرغابی نیم پز گردد پس از آن آلوی خورشتی را به خورش اضافه کنید و پس از نیم پز شدن آلو خورشتی شوید خشک را به خورش بیفزایید پس از آن اذن دهید خورش روی حرارت ملایم گاز پخته گردد و جا بیفتد.

این مطلبو از دست ندید!  فیلم: طرز تهیه لازانیا سبزیجات سریع

نکات طلایی برای پخت خوب تر خورش شوید

خورش شوید از انواع خورش های ترش هست و اگر شما تمایل دارید این خورش خوشمزه طعمی ملس و بی مثل داشته باشد توان دارید یک تا دو قاشق شکر به آن اضافه کنید.
خورش شوید از انواع خورش های محلی شمالی و ویژه غرب گیلان خواهد بود.
در صورت تمایل توان دارید در فرمان تهیه خورش شوید به جای گوشت مرغابی از گوشت مرغ استفاده کنید.