گروه: آشپزی
تاریخ: ۲۱:۱۸ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از پارس نیوز، خوردن یک بشقاب از این غذاها، بویژه آخر هفته ها که خانواده دور هم هستند، ضروری هست. اگر هم قرار باشد به پیک نیک کوتاهی بروید و ناهار خانه باشید، لزوم خوردن غذای گرم و مطبوع، چند برابر می گردد. در نتیجه فرمان پخت غذاهایی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از پارس نیوز،

خوردن یک بشقاب از این غذاها، بویژه آخر هفته ها که خانواده دور هم هستند، ضروری هست. اگر هم قرار باشد به پیک نیک کوتاهی بروید و ناهار خانه باشید، لزوم خوردن غذای گرم و مطبوع، چند برابر می گردد. در نتیجه فرمان پخت غذاهایی را با هم مرور می کنیم که خصوصیت کلیدی آنان انرژی در نتیجه فرمان پخت غذاهایی را با هم مرور می کنیم که خصوصیت کلیدی آنان زایی و گرم بودن آنان هست. همه این غذاها در زمان سرو باید تماما داغ سرو گردند.

سوپ جو با پنیر چدار؛ برای ۴ نفر

مواد لازم
جوی پرک: سه فنجان
گندم پرک: دو فنجان
برنج: یک فنجان
شیر: دو لیوان
پیاز: دو عدد
آب مرغ یا گوشت: یک و نیم لیوان
هویج رنده شده: یک و نیم فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم فنجان
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه آسیاب شده: یک سوم ق.چ
نان ویژه سوپ: یک بسته متوسط

طرز تهیه:
گندم، جو و برنج چ را داخل سینی ریخته و پاک کنید. پس از آن آنان را بشویید.
پیاز را پوست کنده، بشویید و خرد کنید. جو و گندم را همراه پیاز داغ قابلمه بریزید.
به آن یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و پس از اضافه کردن اندکی نمک، زیر شعله
پس از این که گندم و جو اندکی نیم پز شدند، به آن برنج را اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا تقریبا آب غذا تمام گردد.
این مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید تا مواد تماما با هم مخلوط گردند.
دو مرتبه آن را به قابلمه برگردانید. به آن آب مرغ یا گوشت به آن آب مرغ یا را اضافه کرده و بگذارید اندکی بجوشد.
پس از این که آب غذا اندکی کمتر گردید، شیر را همراه با پنیر چدار رنده شده، اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا سوپ تماما جا بیفتد.

در این فاصله، هویج ها را پوست کنده، بشویید و پس از آن آنان را رنده کنید.
دانه های فلفل سیاه را آسیاب کنید. پس از این که سوپ را سرو کردید، روی آن را با کمک هویج رنده شده و فلفل پس از این که سوپ را سرو کردید، روی آن را با کمک هویج رنده شده و سیاه تزیین کنید.

حوصله کنید تا روی سوپ ببندد. پس از آن روی آن چند تکه نان برای تزیین سوپ بگذارید.

نکته:

• • اگر دلواپس بهم خوردن شکل ظاهری سوپ هستید، توان دارید برای تزیین روی آن از نان استفاده نکنید و نان ها را داخل سبد همراه سوپ سرو کنید.

• • توان دارید قدری از هویج رنده شده را در زمان اضافه کردن برنج به سوپ اضافه کنید و مقدار اندکی از آن را برای تزیین روی سوپ کنار بگذارید.

خوراک کلم و گوشت قرمز ایتالیایی؛ برای ۴ نفر

مواد لازم

کلم برگ سفید: نصف یک عدد
پیاز: دو عدد
سیر: دو حبه
هویج حلقه شده: دو فنجان
گوشت قرمز چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: دو ق.غ
غ رب انار: یک ق.غ
آب انار: یک لیوان
پنیر موزارلای رنده شده: یک و نیم فنجان
نمک: به مقدار لازم
غ پودر گل میخک و آویشن: مجموع یک ق. چ
چ روغن ویژه سرخ کردن: دو ق. غ

طرز تهیه:

غ داخل قابلمه کوچکی آب بریزید و بگذارید بجوشد.
در این فاصله، هویج ها را پوست کنده، بشویید و به نحو حلقه ای خرد کنید.
پس از این که آب جوشید، هویج ها را داخل قابلمه بریزید و اندکی نمک اضافه کنید.
به گوشت چرخ کرده، اندکی نمک زده و آن را داخل قابلمه بگذارید.
حرارت را کم کنید تا گوشت آرام آرام آب انداخته و بپزد.
کلم را نصف کرده و بعد نصفی را که به آن احتیاج دارید، خیس کنید. پس از سه دقیقه آن را بشویید. بگذارید آب آن برود.
در این فاصله پیازها و سیرها را پوست بکنید. پس از آن بشویید و پیاز را به نحو خلال خرد کنید. سیرها را خیلی کوچک ریز کنید.

پس از این فاز، دو مرتبه سراغ کلم بروید و آن را باریک خرد کنید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید. پیاز را اضافه کنید. اندکی که تفت دادید، سیر را هم اضافه کنید. پس از چند دقیقه کلم های خردشده را اضافه کنید و تفت بدهید تا خامی کلم از بین برود.
نوبت به اضافه کردن ادویه دست یافته هست. ادویه ها دربردارنده پودر گل میخک و آویشن را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با مواد تفت بدهید. زیر شعله را خاموش کرده و مواد را از ماهیتابه درآورید.
اگر در این فاصله آب گوشت تمام شده بود، کلم و پیاز و سیر را که آماده کردید به آن اضافه کنید.
آب انار را بگیرید و رب انار و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا رب ها داخل آب انار حل گردند.
پس از ان محلول را به گوشت و کلم و پیاز اضافه کنید. هویج های پخته شده را هم اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد.
۱۰ ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، پنیر را داخل آن بریزید. هم بزنید تا پنیر آب گردد.
پس از آن غذا را داخل ظرف مناسب سرو کنید.

نکته:
• • توان دارید پنیر موزارلای رنده شده را در زمان سرو غذا روی آن بریزید تا با حرارت غذا آب گردد.

• این خوراک را با نان آزمایش یا برنج قهوه

خوراک لوبیا چشم بلبلی با برنج؛ برای ۴ نفر

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی: سه فنجان
کرفس خردشده: دو فنجان
پیاز: یک عدد
آبغوره: نصف فنجان
آب گوشت یا مرغ: دو فنجان
نمک: به مقدار دلخواه
زردچوبه: نصف ق. چ
برنج: دو پیمانه
غ لوبیاهای چشم بلبلی را پاک کرده، بشویید و در آب گرم خیس کنید. غ
طرز تهیه
کرفس را پاک کرده و ساقه های تازه آن را جدا کنید.
ساقه ها را خیس کرده و پس از دو دقیقه بشویید و بگذارید آب آن برود. پس از آن ساقه ها و برگ های تازه کرفس را خرد کنید. قابلمه را آب کرده و پس از این که آب جوشید، لوبیاها را همراه با اندکی نمک داخل قابلمه بریزید.
پیاز را پوست کنده، بشویید و بعد خرد کنید.
آن را داخل ماهیتابه ریخته و روغن را اضافه کنید. تفت بدهید تا خامی پیاز از بین برود. پس از آن کرفس را اضافه کرده و پس از دو دقیقه تفت دادن، زیر شعله را خاموش کرده و آنان را از ماهیتابه درآورید.
پس از اینکه لوبیاها نیم پز شده و آب لوبیا تقریبا تمام گردید، به آن کرفس و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید.
آب گوشت یا مرغ را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید.
۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، آبغوره را اضافه کنید.
۱۰ زیر شعله را همان طور کم نگه دارید تا خوراک تماما جا بیفتد.
در این فاصله برنج را مثل شیوه ای که همیشه می پزید، بپزید.
پس از این که آب خوراک تقریبا تمام گردید، آنان را کنار هم داخل بشقاب تو گود سرو کنید.
• به این غذا توان دارید هر ادویه دلخواه را اضافه کنید.

این مطلبو از دست ندید!  گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

نکته:

• • اگر طعم ترشی دیگری مثل آبلیموترش یا نارنج تازه و یا لیموعمانی دوست دارید، توان دارید آنان را به جای آبغوره به غذا اضافه کنید.

• برگ آویشن تازه خردشده: یک ق.

سوپ سبزیجات؛ برای ۴ نفر

مواد لازم:

کرفس خردشده: سه فنجان
هویج خردشده به نحو دایره: سه فنجان
کلم بروکلی: یک گل
پیاز: سه عدد
سیر: یک گل
گل کلم: یک و نیم فنجان
آب مرغ: یک لیوان
چ فلفل سیاه آسیاب شده: یک سوم ق. چ
چ کرفس ها را پاک کرده و خرد و پس از آن خیس کنید. چ
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

چند دقیقه بعد کرفس ها را بشویید و کنار بگذارید. هویج را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
کلم بروکلی و گلم کلم ها را از شاخه جدا کرده و گل های آن را خیس کرده و پس از پنج دقیقه بشویید و بگذارید آب آنان برود.
پیازها و سیرها را پوست کنده، بشویید و ریز خرد کند.
پس از آماده کردن مواد، داخل قابلمه آب بریزید.
پس از این که جوشید، ابتدا هویج های خردشده را با اندکی نمک داخل قابلمه بریزید.
پس از این که هویج ها تقریبا پخت، کرفس، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید.
بگذارید آب تقریبا تمام گردد.
پس از این که تقریبا آب سوپ تمام گردید، گل کلم و کلم بروکلی ها را اضافه کنید.
فلفل سیاه را آسیاب کرده و همراه با برگ آویشن تازه خرد شده، آنان را به آب مرغ اضافه کرده و آب مرغ را به سوپ اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا سوپ بپزد و جا بیفتد.
• چاشنی این سوپ توان دارد آب نارنج یا لیموترش تازه باشد.

نکته:

• لیموعمانی: دو ق.

خوراک گوشت و سیب زمینی؛ برای ۴ نفر

مواد لازم
گوشت گوسفند بدون چربی: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی پشندی کوچک: ۲۰ عدد
هویج حلقه شده: سه فنجان
قارچ: یک بسته ۳۰۰ گرمی
غ گندم ها را پاک کرده و بشویید.غ
قابلمه کوچکی را آب کنید. غ
پیاز: سه عدد
سیر: سه گل
گندم غیرپرک: دوفنجان
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
پس از این که آب آن جوشید، گندم ها را همراه با اندکی نمک داخل آب جوش بریزید.
نیم پز که گردید و آب قابلمه تماما تمام گردید، گندم ها را از داخل قابلمه درآورید. گوشت را پاک کرده و چربی های آن را تماما بگیرید.
آن را تکه کرده و بشویید.
پیازها و سیرها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید. تکه های گوشت را همراه با پیاز و سیر و اندکی نمک داخل قابلمه بریزید تا آب بیندازد و به تدریج بپزد.
ها را پوست کنده، چهار قاچ کنید و بشویید.
هویج ها را پوست کنده، بشویید و به نحو هلالی خرد کنید.
تا پیش از به پایان رسیدن آب گوشت، سیب زمینی قارچ را پاک کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود.
قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب آن درآید.
پس از این که آب گوشت تمام گردید و به سرخی افتاد، داخل دو لیوان آب، رب را حل کنید. آب را به گوشت اضافه کنید.
پس از این که جوشید، هویج ها را اضافه کنید.
پس از این که هویج اندکی نیم پز گردید، گندم های نیم پز را اضافه کنید. وقتی گندم و هویج تماما پختند، لیمو عمانی را بریزید.
زیر شعله را کم کنید تا اندکی آب غذا کم گردد.
قارچ ها را اضافه کنید.
پس از پنج دقیقه، سیب زمینی ها را اضافه کنید.
پیش از این که آب خوراک تمام گردد، باید آن را سرو کنید. • اگر دلواپس ناپز ماندن هویج و گندم هستید، هویج را به صورت مجزا آب پز کرده و بگذارید گندم کامل بپزد و بعد آنان را به خوراک اضافه کنید.
• اگر دوست ندارید آب خوراک تیره گردد و مزه قارچ بدهد، بگذارید آب قارچ ها تماما تمام گردد و بعد آنان را به خوراک اضافه کنید.

نکته: