گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۵:۵۲ :: ۱۳۹۶/۰۸/۲۴
عرضه غذای داغ در فروشگاه های زنجیره ای احتیاج به مجوز بهداشت دارد/ برخورد قاطع با متخلفان

وی با اشاره به اراده جدی مقامات قضایی در مشارکت با جایگاه ها بهداشت شیراز، از ساماندهی اغذیه فروشی ها در فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای صحبت عنوان کرد و دنبال کرد: ۵۰ مرکز بزرگ فروشگاهی در حوزه جنوب و شرق شیراز واقع هست که تحت پایش مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز واقع هست، […]

وی با اشاره به اراده جدی مقامات قضایی در مشارکت با جایگاه ها بهداشت شیراز، از ساماندهی اغذیه فروشی ها در فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای صحبت عنوان کرد و دنبال کرد: ۵۰ مرکز بزرگ فروشگاهی در حوزه جنوب و شرق شیراز واقع هست که تحت پایش مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز واقع هست، این فروشگاه ها حالا مبادرت به ارائه غذای داغ و فست فود و بیرون بر کرده اند و کار آنان کاملا غیر مجاز هست.
وی با دقت به فرمان مقام قضایی عنوان کرد: تمام فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای هر چه تند تر نسبت به ساماندهی غرفه های غذای بیرون بر و فست فود ساکن در آنان ارزیابی می گردند و فعالیت اغلب فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های سطح شهر، بدون مجوز بهداشتی هست، این مبحث بارها در نشست ها متفاوت مطرح شده و ضرورت دریافت مجوز بهداشتی مورد تاکید بوده هست ولی همان طور شاهد رشد و توسیع نوع ها فروشگاه های بدون مجوز هستیم.
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز افزود:فضای فروشگاهی که غذای داغ ارائه می کند ضروری هست دست کم یک هزار متر مربع باشد، این فروشگاه ها علاوه بر این ضروری هست از نظر تهیه نیروی آدمی ؛ بهداشت کسی و شغل ای ، امکانات و شیوه پخت غذا و تمام شرایطی که برای ارائه غذای داغ ضروری هست پایش گردند.

این مقام مسئول گفته بود:مقام های قضایی استان هم روی این مبحث اشراف و حساسیت دارند و در صورت عدم مشارکت فروشگاه های بزرگ، اموری برای پلمب این فروشگاه ها صورت می گیرد.

قاسم پور عنوان کرد : این منطقی و پذیرفته نیست که یک فروشگاه بیرون از چهارچوب هایی که در ارائه مواد غذایی دارد به طبخ و پخش غذای داغ بپردازد، آنان مجوز فروشگاهی دارند و مجوز ارائه غذای داغ ندارند، ارائه مواد غذایی داغ و غذای داغ و فست فود مجوز استانی احتیاج دارد.
وی افزود: در فعلی هیچ کدام از این جایگاه ها، مجوز تهیه و پخش مواد غذایی داغ را ندارند و به همشهریان سفارش می شود با دقت به حساسیت بالای مواد غذایی پخته شده و سرعت فسادپذیری و ضرورت رعایت زنجیره دمایی شایسته، مواد غذایی داغ را تنها از جایگاه ها معتبر تهیه کنند و از خرید این نوع مواد غذایی از جایگاه ها بدون مکان طبخ غذا، به طور جدی اجتناب کنند.
خبرنگار : نیکنام راضیی ** انتشاردهنده: غلامرضا صاحب زاده
۶۱۱۳ /۱۸۷۶