گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۵۸ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۹
طرز تهیه ۶ غذای خاص ایتالیایی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،زیادی از رستوران های مطرح  در منوی غذایی شان انواع متمایز و خوش خوراک استیک ها و پاستاها را گنجانده‌اند و شاید اشتباه نباشد گفتن اینکه پرطرفدارترین رستوران‌های فرنگی  نیز رستوران های ایتالیایی می باشند. در غذای ایتالیایی روغن زیتون، سیر و سبزیجات […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،زیادی از رستوران های مطرح  در منوی غذایی شان انواع متمایز و خوش خوراک استیک ها و پاستاها را گنجانده‌اند و شاید اشتباه نباشد گفتن اینکه پرطرفدارترین رستوران‌های فرنگی  نیز رستوران های ایتالیایی می باشند.

طرز تهیه 6 غذای خاص ایتالیایی

در غذای ایتالیایی روغن زیتون، سیر و سبزیجات تازه کاربرد زیاد و محسوسی دارد اما نه در حدی که در برخی رستوران ها در حد افراط استفاده می نمایند و موجب زده شدن مشتریان و دوستداران غذای ایتالیایی می گردد. می‌خواهیم در کنار شما یک سفره غذایی سلامت، کاربردی و پرطرفدار را پهن کرده و با همدیگر غذایی درجه یک و بدون رقیب را میل کنیم، این سفره جوان و پیر نمی‌شناسد، سفره ای هست برای همه سلایق و همه سنین، برای پختن و آماده کردن این غذاها ما را معیت کنید.

سالاد وردورا

مواد لازم:

پیاز: یک عدد متوسط
پیازچه و شاهی: ۲۰ گرم
هویج رنده شده: یک چهارم یک عدد هویج
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی: یک عدد درشت
قارچ: یک عدد درشت
روغن زیتون: ۱۰ گرم
برگ آویشن و پنیر پارمسان به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کرده، پیازچه و شاهی را پس از شستن حسابی آبکش می‌کنیم تا وجود آب طعم سالاد را برنگرداند، هویج را قطعا رنده کنید، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد کنید و علاوه بر این روغن زیتون، آویشن و نمک فلفل را کنار دستتان داشته باشید، در ظرفی به صورت مجزا روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده پس از آن پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را بر روی هم چیده، پس از آن پیازچه و شاهی را لابه لای آنان قرار داده و پس از پخش کردن هویج رنده شده بر روی سالاد، سس روغن زیتون را به صورت قطره‌ای بر سطح سالاد نپاشید. پس از این فاز مقدار مختصری پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.

نکته:

ترکیب سرکه بالزامیک و روغن زیتون همیشه پاسخ داده هست در صورت دوست داشتن طعم سرکه بالزامیک، اضافه کردن آن به این سس طعم خوشایندی را ایجاد خواهد کرد.

سوپ ونیزی

مواد لازم:

گوجه فرنگی: ۳ عدد درشت
فلفل سبز: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سربرگ ریحان: ۵۰ گرم
جوز هندی: ۴ گرم
دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

روش تهیه:

برای تهیه این سوپ در شروع پوست گوجه فرنگی را جدا کرده بهمراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب ریخته و بر روی شعله حرارت می‌دهیم، پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از کمی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر ریخته و خوب هم می‌زنیم، پس از آن میکس مواد را در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و پس از آن جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و در آخر ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را نیز به موادمان اضافه کرده و پس از گذشت ۱۰ دقیقه و پختن، ترکیب شدن و عطر آگین شدن سوپ آن را از روی شعله برداشته و در کاسه سوپ خوری کشیده و میل کنید.

نکته آشپزي:

سبب اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و علاوه بر این غلظت پیدا کردن آن هست.

پنه پریماورا

مواد لازم:

پنه: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
قارچ: ۳ عدد درشت
ریحان خرد شده: ۳۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد درشت
کاهو: ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:

پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده پس از آن گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز آزمایش کرده، اضافه می‌کنیم. در این فاز ریحان ساطوری هم اضافه می‌شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی‌گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی هست. اکنون وقت آن هست که پنه‌ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه تبریز؛ از رشته ختایی تا نوقا

نکته:

برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده گردد تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا نمایند.

اسپاگتی بلونز

مواد لازم:

اسپاگتی: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
فیله چرخ شده: ۵۰ گرم
سس پامادوری: ۳۰ گرم
قارچ: ۲ عدد درشت
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط

روش تهيه:

یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری دوست داشتنی با کمی دخل و تصرف، ابتدا ۵۰ گرم فیله چرخ شده را بهمراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از آن سس پامادوری را که از قبل آماده کرده‌ایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم. اکنون زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده هست. نمی‌خواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند.

در نتیجه پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه می‌کنیم. در ماهی تابه ای به صورت مجزا اسپاگتی را که آبکش کرده‌ایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب می‌کشیم و پس از آن اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن هست.

فیله مینیون

مواد لازم:

استیک ۳۰۰ گرمی فیله گوساله، نحوه پخت آب دار
سس خردل: ۱۰ گرم
عسل: ۵ گرم
سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
فلفل سبز: یک عدد متوسط
فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:

استیکی متمایز که هم استعداد گریل شدن دارد، هم بر روی چدن و اگر هم بخواهید بر روی کباب پز هم قرار گرفته و آماده می‌شود. در زیادی از رستوران‌ها فیله مینیون را از فیله گوساله جوان انتخاب نموده و بعد از یک برش عمقی آن را به دو نیمه یا سه نیمه جدا از هم یا به هم چسبیده مبدل کرده و در کنار سس های متنوع سرو می‌کنند. پیشنهاد ما برای طعم دار کردن فیله مینیون بدین ترتیب هست که ۲۰ گرم سس خردل، ۱۰ گرم عسل، ۵ گرم سرکه بالزامیک، یک عدد فلفل سبز متوسط را میکس کرده و فیله را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در این سس قرار می‌دهیم، پس از طعم دار شدن فیله را بر روی چدن بگذارید. لازم به ذکر هست که نحوه طبخ فیله مینیون به صورت آبدار هست. در حقیقت بر روی حرارت مستقیم چدن بین ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد تا فیله مینیون آماده گردد.

رولت روما

مواد لازم:

استیک فیله گوساله: ۱۵۰ گرم، نحوه پخت ترجیحا مدیوم
پنیر بلوچیز: ۱۵ گرم
سربرگ ریحان: ۳۰ گرم
پیاز: یک عدد کوچک
فلفل سبز: یک عدد کوچک
خامه: ۲۰ گرم
سویاسس: ۵ گرم
کیوی کوچک: یک دوم
فرمان تهیه ۶ غذای بی مثل ایتالیایی

روش تهيه:

برای تهیه این استیک قطعا سر فیله را از خود فیله جدا کنید. فیله‌ای به وزن تقریبی ۱۵۰ گرم موردنظر ماست. فیله ۱۵۰ گرمی را از وسط برش داده و با استیک کوب تا حدودی که بافت گوشت از هم جدا نشود بکوبید.پس از آن فیله کوبیده شده را در سسی مرکب از یک عدد پیاز کوچک، یک عدد فلفل سبز، ۲۰ گرم خامه، ۵ گرم سویا سس و یک چهارم کیوی کوچک می‌خوابانیم تا درست و حسابی مزه‌دار گردد. دست کم مدت زمان ماندن استیک در این سس دست کم ۵ ساعت هست.

پس از گذشت این مدت زمان فیله را از سس بیرون آورده و میان آن را با پنیر بلو چیز و سربرگ ریحان پر کنید. یک سر فیله را بر روی سر دیگر آورده، به اصطلاح می‌دوزیم. پس از آن با استیک کوب لبه‌های دو سر فیله را بر روی همدیگر می‌کوبیم و فیله را با دست فرم می‌دهیم. زمان پخت حدودا ۵ دقیقه هست.نحوه پخت تقریبا مدیوم هست.این رولت استثنایی و آسان و خوش طعم را پس از پختن برش زده و با مختصری پنیر پارمسان میل کنید.

مرجع:مجله آشپزی ایده آل

انتهای پیام

فرمان تهیه ۶ غذای بی مثل ایتالیایی