گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۱:۰۰ :: ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
طرز تهیه یک عصرانه  متمایز و خوشمزه بهاری

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از افکارنیوز، این بیسکویت داخل ظروف در دار و دردمای محیط به مدت ۷ روز قابل حفظ هست. مواد مورد احتیاج: آرد (الک شده): یک و دو سوم پیمانه روغن کانولا: ۲ قاشق سوپخوری کره (نرم شده): ۱۱۰ گرم شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه تخم مرغ (بزرگ): ۱ عدد […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از افکارنیوز،

این بیسکویت داخل ظروف در دار و دردمای محیط به مدت ۷ روز قابل حفظ هست.

مواد مورد احتیاج:

آرد (الک شده): یک و دو سوم پیمانه
روغن کانولا: ۲ قاشق سوپخوری
کره (نرم شده): ۱۱۰ گرم
شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ (بزرگ): ۱ عدد
بادام هندی شور (برشته شده): ۲٫۵ پیمانه
تافی کاراملی: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

روش پخت

۱٫ ۵ پیمانه۱٫

۲٫ آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. ۲٫ پس از آن کره و شکر یک و نیم پیمانه بادام را در دستگاه غذاساز ریخته و تماما خرد کنید. بعد روغن را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا تماما یکدست گردد.

۳٫ پس از آن کره و را به آن افزوده و با همزن برقی حدود ۲ دقیقه دیگر بزنید تا نرم گردد. بعد تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و بر هم زدن ادامه دهید تا تماما مخلوط گردد. ۳٫

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

۴٫ سرعت همزن را کم کنید.

۵٫ پس از آن مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. بعد بقیه بادام هندی را خرد کرده و به مواد بیفزایید بعد آن را هم بزنید تابه صورت خمیر در آید. ۴٫

۶٫ خمیر را به طور گلوله های ۴ سانتی متری گرد کنید و با فاصله ۵ سانتی متری درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید. () سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۶ دقیقه قرار دهید تا خمیر نیم پز گردد.

۷٫ تافی ذوب شده را با استفاده از قاشقی به طور رفت و بازگشت بعد سینی را از فر خارج کرده، روی شیرینی ها را با کفگیر فشار دهید تا پهن گردد و دو مرتبه حدود ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آن طلایی رنگ گردد.