گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۵۹ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
طرز تهیه گوجه پلو با گوشت قلقلی

در طرز تهیه گوجه پلو، می بینید که برنج همراه با پوره گوجه و سیب زمینی پخته میشود و خیلی زیبا و تمیز به نحو قالبی در دیس بر گردانده می گردد. سیب زمینی و گوشت قلقلی هم به صورت مجزا سرخ میشوند و روی گوجه پلو را به نحو زیبایی تزیین می کنند. چیزهایی […]

در طرز تهیه گوجه پلو، می بینید که برنج همراه با پوره گوجه و سیب زمینی پخته میشود و خیلی زیبا و تمیز به نحو قالبی در دیس بر گردانده می گردد. سیب زمینی و گوشت قلقلی هم به صورت مجزا سرخ میشوند و روی گوجه پلو را به نحو زیبایی تزیین می کنند.

چیزهایی که طعم این غذا را خارق العاده میکنند یکی گوجه هست که به خوبی همراه با پیاز داغ و رب سرخ می گردد و دیگر ادویه پاپریکا که در کنار ادویه های دیگر طعم بسیار خوبی به گوجه پلو و علاوه بر این گوشت قلقلی می دهد. 
مواد لازم

    گوجه ۴-۵ عدد
    پیاز ۱ عدد
    برنج ۲ پیمانه
    گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
    سیب زمینی ۲ عدد
    نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
    زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
    پودر پاپریکا ۴ قاشق چایخوری
    روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
    رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه گوجه پلو با گوشت قلقلی 
 طرز تهیه: 
 مرحله اول:

 گوجه ها را پوست بکنید و رنده یا میکس کنید.

 
فاز دوم:

آن را با یک قاشق روغن زیتون تفت بدهید تا آغاز به طلایی شدن کند. در این فاز توان دارید اندکی زردچوبه هم به آن اضافه کنید.

 
فاز سوم:

گوجه پوره شده را به پیاز اضافه و با آن مخلوط کنید.

 
فاز چهارم:

به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه روی حرارت بخار گردد. بعد نمک، فلفل و ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا به آن اضافه کنید.

 
فاز پنجم:

یک قاشق رب گوجه به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید تا رنگ بهتری پیدا نماید. پس از ۲ دقیقه تفت دادن ۱ قاشق دیگر روغن زیتون اضافه کنید.

 
فاز ششم:

در در خلال آماده شدن مخلوط گوجه، برنج را با اندکی روغن و نمک و چند پیمانه آب بگذارید روی حرارت تا بپزد. برنج را اندکی خام تر از مرسوم بردارید و آبکش کنید.

 
فاز هفتم:

برنج آبکش شده را روی مخلوط گوجه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. پس از آن کف قابلمه را چرب کنید و وقتی اندکی داغ گردید، برنج گوجه ای را داخل آن بریزید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه یک نوع پاستای متمایز و پرطرفدار

یک فنجان آب دیگر اضافه کنید. با کفگیر روی برنج را صاف کنید و اندکی فشار بدهید. پس از ۵ دقیقه شعله زیر برنج را اندک اندک کنید.

 
فاز هشتم:

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و در دو قاشق روغن زیتون سرخ کنید. گوشت چرخکرده را با ۱ قاشق چایخوری زردچوبه، ۲ قاشق چایخوری پاپریکا و مقداری نمک و فلفل طعمدار کنید.

 
فاز نهم:

کف تابه داغ ۲ قاشق روغن زیتون بریزید. گوشت را قلقلی کنید. گوشت های قلقلی را به سرعت کف تابه بچینید.

وقتی همه کوفته ها را در تابه چیدید شعله را اندکی زیادتر کنید. وقتی یک طرف کوفته ها سرخ گردید به سرعت آنان را بازگردانید. پس از سرخ شدن طرف دوم، شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا مغزپخت گردند. پس از ۱ ساعت که برنج دم کشید، زیر آن را خاموش کنید.

 
فاز دهم:

در قابلمه را ببندید و کف قابلمه آب سرد بگیرید (مراقب باشید آب وارد قابلمه نشود). حال پلو گوجه را در دیس مد نظر بازگردانید و آن را با سیب زمینی سرخ کرده، گوشت قلقلی و جعفری تازه تزیین کنید. پلو گوجه با گوشت قلقلی را با سالاد و لیمو ترش تازه یا همراه ماست سرو کنید.

نوش جان!۱- هر پیمانه نرمال برنج حدوداً ۲۰۰ گرم هست. نوش جان!

 
نکته ها:

۱- ۲- برنج را زمانی برای آبکش کردن از روی شعله بردارید که مغز آن در حد یک نقطه خام و سفید رنگ باشد.

۲- ۳- اگر برنج را زود برداشتید بیشتر از حد خام بود، به جای یک فنجان، دو فنجان آب اضافه کنید.

۳- ۴- برای خوش رنگ تر شدن سیب زمینی میتوانید موقع سرخ کردن به آن هم اندکی زردچوبه اضافه کنید.

۴- ۵- برای این که سیب زمینی ها به هم نچسبند، پس از خرد کردن آنان را در کاسه آب سرد بریزید.

۵- آب نشاسته ای شده را تخلیه و سیب زمینی ها را خشک و پس از آن سرخ کنید.