گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۵۶ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۸
طرز تهیه کیک دولایه

ماهنامه کیک و شیرینی: میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید. مواد لازم خمیر: کره: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم تخم مرغ: ۴ عدد پودر کاکائو: ۸۵ گرم آرد: ۱۴۰ گرم بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری شیر: ۳ قاشق سوپ خوری مواد لازم کرم: شکر: ۱۶۰ گرم […]

ماهنامه کیک و شیرینی: میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:
کره: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم تخم مرغ: ۴ عدد پودر کاکائو: ۸۵ گرم آرد: ۱۴۰ گرم بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری شیر: ۳ قاشق سوپ خوری مواد لازم کرم: شکر: ۱۶۰ گرم شیر: ۳ پیمانه آرد: ۳ قاشق سوپ خوری کره: یک قاشق سوپ خوری مواد لازم رویه: میوه های دلخواه: به مقدار لازم شکر: ۲ قاشق سوپ خوری آب: ۲ قاشق سوپ خوری    کیک دولایه
طرز تهیه:

۱٫
۲٫ ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ گردند.   3. 2.   4. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.     5.   3.      6. پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف به صورت مجزا با هم مخلوط کرده و پس از آن به مواد اضافه کنید.
۷٫   4.   8. در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.     5.
9. خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.   10.      6.   11. پس از آن کیک را از فر درآورید و اذن دهید خنک گردد.   12.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای روزهای تعطیل