گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۷:۱۶ :: ۱۳۹۷/۱۰/۲۱
طرز تهیه کیک داکواز

وب‌سایت نمناک: یک نوع کیک و دسر هست که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار برده می گردد. کیک داکواز از چند لایه متشکل و طبق معمول گرد هست. مواد لازم برای خمیر کیک داکواز سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ ۴ عدد تخم مرغ یا ۱۴۰ گرم شکر (داخل سفیده): ۴۰ گرم پودر […]

وب‌سایت نمناک: یک نوع کیک و دسر هست که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار برده می گردد. کیک داکواز از چند لایه متشکل و طبق معمول گرد هست.

طرز تهیه کیک داکواز

مواد لازم برای خمیر کیک داکواز

سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ ۴ عدد تخم مرغ یا ۱۴۰ گرم شکر (داخل سفیده): ۴۰ گرم پودر بادام: ۱۰۰ گرم  پودر قند یا شکر (داخل پودر بادام): ۶۰ گرم پودر قند و شکر (برای روی خمیر): به میزان لازم

مواد لازم برای کرم کارامل کره

شکر: ۴۰ گرم آب: یک قاشق غذاخوری یا ۱۵ میلی لیتر خامه: ۶۰ میلی لیتر کره: ۸۰ گرم لیکور قهوه Kahlúa (بجای آن میتوان پودرنسکافه بکار برد و در آبجوش حل کرد): یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک داکواز

طرز تهیه کیک داکواز

پیش از آغاز سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار می دهیم. پودر قند و الک برای ریختن آن را نیز آماده می گذاریم.

۱٫ ۱٫

۲٫ پودر بادام را بر روی کاغذ روغنی پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر و با حرارت ۱۵۰ درجه برشته می کنیم.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کراکت سیب زمینی

۳٫ ۲٫

۴٫ سفیده را می زنیم تا کاملاً کف کند شکر را در سه نوبت به سفیده می افزاییم و آنقدر می زنیم تا کاملاً سفیده سفت گردد. ۳٫ پودر بادام برشته شده و پودر قند و سفیدهٔ زرده شده را با یکدیگر با لیسک مخلوط می کنیم. ۴٫

۵٫ مواد مخلوط شده را در داخل قیف می ریزیم.

۶٫ خمیر را بر روی کاغذ روغنی ای که روی سینی قرار دارد بصورت نوار های به عرض ۳ سانتیمتر پهن می کنیم. ااین مقدار مایه را به ۳۶ تکه میتوان تقسیم نمود.

بنا به نوع استفاده خمیر را میتوان بصورت مارپیچ بر روی کاغذ ریخته تا بصورت گرد در بیاید.

طرز تهیه کرم کارامل کره

۱٫ پودر قند یا شکر را از الک گذرانده روی خمیر را با آن می پوشانیم.

۲٫ در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه و ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.

نکته

بعد از پختن شیرینی را بر روی پنجره سرد کن کیک سرد می کنیم.