طرز تهیه کیک خامه ای خوشمزه

0
اشتراک

طرز تهیه کیک خامه ای خوشمزه

ما در بخش آشپزی راهنمای سفر من دستور پخت کیک خامه ای را برای شما آماده نمودیم که آن را در ادامه مطلب می خوانید.

مواد لازم جهت تهیه کیک خامه ای برای ۷ نفر

مواد لازم مقدار واحد
آرد سفید ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
 
 طرز تهیه : کیک خامه ای
برای ساخت کیک خامه ای ما به یک کیک اسفنجی نیاز داریم که من در اینجا دو دستور متفاوت برای پایه کیک به شما میدهم که شما طبق اموزش انرا پخته و اماده مینمایید.
 

کیک اسفنجی ۱

مواد لازم: 

آرد ۱ پیمانه 
شیر ۱ پیمانه 
شکر ۱ پیمانه 
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
بکینگ پور ۱ قاشق مربا خوری
 
فر را روشن کنید. 
تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم میزنیم تا مایع کشدار و سفیدی حاصل شود بعد روغن را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه می زنیم .
آرد و بگینگ پودر را در ظرفی الک کنید.سپس آرد و شیر را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .قالب را روغن مالی کرده و ارد میپاشیم و ارد اضافه انرا گرفته و مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. 
.
.
.
 

کیک اسفنجی ۲

مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد 
ارد ۱۲۵ گرم 
شکر ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
 
فر را روشن میکنیم. 
زرده و سفیده را جدا میکنیم و زرده ها را با ۱۰۰گرم شکر و وانیل میزنیم …میتوان همراه وانیل اسانس ان میوه ای را که دوست دارید بریزید .
روغن مایع را اضافه کرده و ۱ دقیقه میزنیم ….
پره های همزن را شسته و خشک میکنیم و سفیده ها را با ۱ پنسه نمک و یا ۱ ق چ تار تار میزنیم تا خودش را بگیر .در این زمان باقیمانده شکر را به سفیده ها اضافه کرده و میزنیم …(فقط یک جهت ).
سفیده را که سفت شده و دیگر از ظرف نمیریزد را کنار زده و زرده ها را درون ان ظرف میریزید …و به حالت پوششی یعنی با لیسک و از پایین به بالا دورانی مخلوط میکنیم …..
ارد و بیگینک پودر الک شده را در دو مرحله به این مایع اضافه کرده و دورانی مخلوط میکنیم …قالب را چرب کرده و ارد میپاشیم و ارد اضافه را گرفته و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ و در طبقه وسط میپزیم.
.
.
.
کیک را پخته ایم و سرد شده است ..انرا از وسط به دو نیم میکنیم و روی لایه زیرین کمی شیر میریزیم ( با قاشق و ارام ) تا مرطوب شود …
اگر کیک اناناس درست میکنید میتوانید اب کمپوت را بریزید و یا اگر کیک پرتقالی است از اب پرتقال استفاده کنید ..ولی شیر برای همه نوع ان خوبست
حالا مقداری از خامه زده شده را روی این لایه از کیک میمالیم …
با توجه به نوع کیک شما میوه دلخواه را روی خامه میگذارید ..مثلا موز و گردو و یا اناناس و یا فقط خامه و یا کمی چیپس شکلات بریزید ..
اگر پر خامه دوست دارید میتوانید مجددا روی میوه ها هم خامه بمالید …
 
 
 
حالا لایه دوم کیک را روی ان گذاشته و مرحله مرطوب سازی را تکرار میکنید …در اینجا فقط خامه میمالیم تا استر اول روی کیک کشیده شود ..
 
 
کیک را برای ۱۵دقیقه در یخچال میگذارید و بعد از ان شروع به تزیین میکنید.
  کیک 1
کیک 2
کیک 3
0
موفقیت

موفقیت از آن شماست

راه کار های نو برای رسیدن به موفقیت
کلیک کنید
تبلیغات

محل تبلیغ شما

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

لطفا دیدگاهتان را مرتبط با مطلب بالا ارسال نمایید، پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.