گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۱۳ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۴

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه هست که بسیار فوری و ساده هم تهیه می‌شود و طبق معمول غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه مبارک رمضان هم می‌توانید این کوکوی خوشمزه را برای سفره افطار تهیه کنید و از آن […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه هست که بسیار فوری و ساده هم تهیه می‌شود و طبق معمول غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه مبارک رمضان هم می‌توانید این کوکوی خوشمزه را برای سفره افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه پخت یک کوکو سبزی با طعمی فوق العاده

مواد لازم برای ۴ نفر

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و اندکی شنبلیله ) ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم ) ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر یک قاشق غذا خوری
زرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچک
برگ کاهو ۱ عدد در صورت تمایل برای طعم خوب تر
سیر ۲ پر
روغن ویژه سرخ کردن به میزان لازم
فرمان پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

طرز تهیه

۱٫ ۱٫

۲٫ سبزی کوکو را بعد از شستن کنار بگذارید تا تماما خشک گردد و بعد بهمراه برگ کاهو و سیر ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد گردد. ۲٫

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

۳٫ در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید.

۴٫ توجه دارا باشید که سبزی شما در این فاز باید خوب سرخ گردد ، وگرنه در هنگام پخت پایانی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در حالتیکه مغز آن خام خواهد بود .

۵٫ وقتی سبزی تماما سرد گردید در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و بعد از اطمینان از سالم بودن آنان ظرف شایسته ای تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید.

۶٫ نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید.

* و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست گردند .

مرجع:برترین ها