گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۱۳ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۴

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه هست که بسیار فوری و ساده هم تهیه می‌شود و طبق معمول غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه مبارک رمضان هم می‌توانید این کوکوی خوشمزه را برای سفره افطار تهیه کنید و از آن […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،،کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه هست که بسیار فوری و ساده هم تهیه می‌شود و طبق معمول غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه مبارک رمضان هم می‌توانید این کوکوی خوشمزه را برای سفره افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه پخت یک کوکو سبزی با طعمی فوق العاده

مواد لازم برای ۴ نفر

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و اندکی شنبلیله ) ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم ) ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر یک قاشق غذا خوری
زرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچک
برگ کاهو ۱ عدد در صورت تمایل برای طعم خوب تر
سیر ۲ پر
روغن ویژه سرخ کردن به میزان لازم
فرمان پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

طرز تهیه

۱٫ ۱٫

۲٫ سبزی کوکو را بعد از شستن کنار بگذارید تا تماما خشک گردد و بعد بهمراه برگ کاهو و سیر ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد گردد. ۲٫

این مطلبو از دست ندید!  فیلم: طرز تهیه لازانیا سبزیجات سریع

۳٫ در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید.

۴٫ توجه دارا باشید که سبزی شما در این فاز باید خوب سرخ گردد ، وگرنه در هنگام پخت پایانی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در حالتیکه مغز آن خام خواهد بود .

۵٫ وقتی سبزی تماما سرد گردید در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و بعد از اطمینان از سالم بودن آنان ظرف شایسته ای تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید.

۶٫ نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید.

* و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست گردند .

مرجع:برترین ها