گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۵۶ :: ۱۳۹۷/۰۴/۲۷
طرز تهیه کمپوت گلابی فوق حرفه ای!

سرویس سبک زندگی فردا: گلابی از آن دست میوه‌هایی هست که در زمانی کوتاه می‌توانید کمپوت آن را بپزید. در این مطلب مرگ و فن درست کردن کمپوت با این میوه خوشمزه را تعلیم داده ایم و اصول بهداشتی آن را نیز یادآور شده ایم تا باکتری به درون شیشه نفوذ نکند و باعث کپک […]

سرویس سبک زندگی فردا: گلابی از آن دست میوه‌هایی هست که در زمانی کوتاه می‌توانید کمپوت آن را بپزید. در این مطلب مرگ و فن درست کردن کمپوت با این میوه خوشمزه را تعلیم داده ایم و اصول بهداشتی آن را نیز یادآور شده ایم تا باکتری به درون شیشه نفوذ نکند و باعث کپک زدن یا خراب شدن آن نشود.

مواد لازم

۳ کیلوگرم گلابی
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
۲۱/۴ پیمانه (۵۱۰ میلی‌لیتر) شکر
۵۱/۴ ۵ لیتر) آب

طرز تهیه

۱. آماده کردن شیشه

۵ لیتر) آب۱. آماده کردن شیشه شیشه‌ها و در آن‌ها را با آب داغ بشویید و تمیز کنید تا تماما تمیز و ضدعفونی گردند.

۲. استرلیزه کردن در شیشه‌ها

به خوبی آن‌ها را آب بکشید و خشک کنید. استرلیزه کردن در شیشه‌هادر‌های شیشه‌ها را درون قابلمه آب داغ قرار دهید تا روی حرارت ملایم بجوشد. هنگامی که آب جوشید، حرارت را کم کنید تا به حالت نیم‌جوش به مدت ۵ دقیقه در همان آب بر جای بمانند.

۳. استرلیزه کردن خود شیشه‌ها

استرلیزه کردن خود شیشه‌هاخود شیشه‌ها را درون قابلمه آب بگذارید و روی حرارت فراوان قرار دهید تا تماما بجوشند. پس از اینکه آب جوشید حرارت را کم کنید و بگذارید شیشه‌ها ۱۰ دقیقه در آن‌ها بر جای بمانند.

۴. خشک کردن شیشه‌ها

البته اگر ماشین ظرفشویی دارید، می‌توانید با آب بسیار داغ آن‌ها را یکدست بدون مواد شوینده بشویید.

۵. آماده کردن گلابی‌ها

اگر هم از پودر صابون یا پودر ظرفشویی استفاده می‌کنید، قطعا شیشه‌ها را به خوبی آبکشی کنید تا هیچ اثری از این مواد شوینده روی شیشه‌ها باقی نمانند. خشک کردن شیشه‌هاشیشه‌ها و در‌های آن‌ها را روی دستمال تمیز بگذارید تا تماما خشک و خنک گردند.

۶. خرد کردن گلابی‌ها

آماده کردن گلابی‌هاگلابی‌های دست یافته، اما سفت را انتخاب کنید. ترجیحا گلابی‌هایی که انتخاب می‌کنید نباید له باشند یا لکه دارا باشند.

این مطلبو از دست ندید!  طرز پخت لازانیای سیب زمینی

۷. گلابی‌ها را درون آب لیمو قرار دهید

پس از آن آن‌ها را پوست بگیرید و کنار بگذارید. خرد کردن گلابی‌هابا استفاده از چاقوی تیز، گلابی‌ها را به صورت ورقه‌های ضخیم برش دهید.

۸. طرز تهیه شربت

پس از آن هسته‌ها و تخمه‌های آن‌ها را بیرون بیاورید و گوشت گلابی را به اندازه‌های یکسان برش دهید. گلابی‌ها را درون آب لیمو قرار دهیددرون یک قابلمه، آب لیموترش را بریزید و پس از آن گلابی‌ها را اضافه کنید. باید آب لیموترش سطح روی گلابی‌ها را به صورت کامل بپوشاند.

۹. این فاز برای این هست که گلابی‌ها پس از برش خوردن سیاه و تیره نشوند.

۱۰. طرز تهیه شربتدر یک قابلمه، آب و شکر را با هم مخلوط کنید.

آن‌ها را روی حرارت ملایم بگذارید و حسابی هم بزنید تا شکر تماما حل گردد. پس از اینکه شربت جوشید، حرارت را کم کنید و به حالت نیم‌جوش بگذارید سه دقیقه روی حرارت باشد. شربت را درون قابلمه گلابی‌ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

۱۱. کمپوت کردن گلابی‌ها

قابلمه را دو مرتبه روی حرارت ملایم بگذارید تا دو مرتبه به نقطه جوش برسد.

۱۲. حرارت را کم کنید تا مواد به حالت نیم جوش چند دقیقه‌ای روی اجاق باشند.

۱۳. در قابلمه را بگذارید و به گلابی‌ها اذن دهید ۵ دقیقه در شربت استراحت کنند تا تماما نرم گردند و گرم بمانند.۵ کمپوت کردن گلابی‌هاابتدا، دوسوم یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید.

۱۴. آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

۱۵.

۱۶. گلابی‌ها را درون شیشه بریزید تا حدود دوسوم شیشه را پر کند.

۱۷. پس از آن با کمک صافی، شربت را روی گلابی درون شیشه بریزید.

۱۸. شیشه‌ها را طوری پر کنید تا تماما روی گلابی‌ها را بپوشانند و حدود ۱.

۱۹.