گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۵۸ :: ۱۳۹۷/۰۴/۱۵
طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر              

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛برخی وقت ها خوب تر است با یک غذای متنوع سفره خود را زیباتر کرد و پیشنهاد ما این بار "طرز تهیه کرپ گوشت" با طعم قارچ و پنیر  کرپ گوشت یک غذای متنوع بوده که بسیار خوشمزه است و فایده های زیادی برای […]

طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر              به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛برخی وقت ها خوب تر است با یک غذای متنوع سفره خود را زیباتر کرد و پیشنهاد ما این بار "طرز تهیه کرپ گوشت" با طعم قارچ و پنیر  کرپ گوشت یک غذای متنوع بوده که بسیار خوشمزه است و فایده های زیادی برای بدن دارد. کرپ در اصل یک غذای فرانسوی بوده که بعد ها به سبب خوش طعم بودن به فرهنگ ما نفوذ پیدا نموده است.

کرپ برای تهیه کرپ خمیر رقیقی را با آرد گندم درست کرده و آن را با کره در ماهیتابه داغ چرب شده می پزیم،کرپ پنکیک برای تهیه کرپ خمیر رقیقی را با آرد گندم درست کرده و آن را با کره در ماهیتابه داغ چرب شده می پزیم،کرپ نازکی بوده که مواد درون آن طعم شیرینی دارند و میتوان در صبحانه خود نیز از آن استفاده نمود . 

انواع کرپ

 کرپ مرغ و کرپ ژامبون دو نمونه از کرپ های ویژه ناهار و شام هستند که برای تهیه آنان طبق معمول از موادی مثل پنیر،تخم مرغ،قارچ،ژامبون و مرغ استفاده می گردد.  در کرپ صبحانه با طعم شیرین  نیز  جهت  تزئین میتوان از مربا،خامه قنادی،نوتلا، این غذا زیادتر برای صبحانه یا دسر استفاده می گردد و  برای افرادی که غذای شیرین می پسندند زیادتر مناسب است چون مواد درونش شیرین   می باشد ولی اگر طبعمان زیادتر با شیرینی سازگار نباشد،  توان داریم به جای مواد شیرین از گوشت یا ژامبون

کرپ گوشت با طعم  قارچ و پنیر  چه نوع غذایی است؟

کرپ گوشت،غذایی است که که زمان کم تری برای پخت آن صرف می گردد و در مدت زمان کوتاهی درست می گردد،این غذا را بعد پخت میتوان تا چند روز در یخچال حفظ کرد. با قرار دادن انواع گوشت و سبزیجات در میان کرپ آن را میتوان به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد.

طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر              

مواد لازم در طرز  تهیه کرپ گوشت با طعم  قارچ و پنیر آرد کیک ۵.۲ ۲ الی ۳ فنجان شیر ۳فنجان تخم مرغ ۳عدد نمک ۱قاشق چایخوری روغن مایع ۴/۱ فنجان آب گرم ۱ فنجان طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر ابتدا باید شیر،آب گرم،تخم مرغ ها،نمک،روغن را در مخلوط کن به آرامی با هم مخلوط کرده و هم می زنیم. یک تابه نچسب زمانی که تابه داغ گردید،قدری از مایه کرپ را در تابه می ریزیم و به صورت یک نواخت در همه جای تابه مایع را پخش می کنیم. حدود ۱دقیقه حوصله می کنیم تا کناره های کرپ به رنگ طلایی تمایلی به قهوه ای درآید. هنگامی که روی کرپ بسته و زیر آن به رنگ طلایی در آمد آن را برگردانده و دو مرتبه حدود ۱ دقیقه حوصله می کنیم تا طرف دیگر کرپ نیز مثل قبل طلایی گردد. کرپ را برداشته و در یک ظرف بزرگ قرار می دهیم و حوصله می کنیم تا خنک گردد. بقیه مایع کرپ را که باقی مانده است مثل همین انجام داده تا بقیه کرپ ها درست گردند. پس از آن باید مایه گوشت را درست کرده و به آن اضافه  می کنیم.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه فرنی با شیر خشک برای نوزاد

طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر              

مواد لازم برای تهیه مایه کرپ گوشت قارچ و پنیر هویج متوسط ۱ عدد سیر له شده ۲ حبه پیاز متوسط ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم جعفری ساطوری شده ۱/۲فنجان زیتون سیاه هسته گرفته و خرد شده ۳/۴فنجان قارچ ورقه شده ۱ فنجان گوجه فرنگی بزرگ پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد نمک،زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه مایه کرپ گوشت قارچ و پنیر پیاز را نگینی خرد کرده و پس از آن هویج را پوست گرفته و خرد می کنیم،این مواد را در ماهیتابه با قدری روغن سرخ می کنیم تا پیاز ها طلایی و هویج ها نرم گردند. حال گوشت چرخ کرده را می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر پیدا کند،پس از آن نمک،زردچوبه و فلفل را به مواد می افزاییم و هم میزنیم. پس از آن در یک تابه دیگر قارچ ورقه شده را روی حرارت متوسط تفت می دهیم تا آب آن کشیده گردد. پس از اینکه سس غلیظ گردید آن را از روی حرارت بر میداریم و قارچ و زیتون خرد شده را به مواد می افزاییم.

طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر              

حال سس بشامل را را برای رویه کرپ درست می کنیم. حال به فاز آخر پختن کرپ گوشت میرسیم. طرز تهیه کرپ گوشت قارچ و پنیر

طرز تهیه کرپ گوشت قارچ و پنیر ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت قرار می دهیم.حال یکی از کرپ ها را روی ظرف بزرگی قرار داده و حدود ۳قاشق غذاخوری از مایه گوشت را روی کرپ میریزیم،باید توجه گردد که از لبه های کرپ مایه به اندازه ۲سانتیمتر فاصله داشته باشد تا بیرون ریخته نشود.

حال سس بشامل را روی رول ها میریزیم و روی آن را با پنیر پارمزان می پوشانیم،ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم تا پنیر روی کرپ ذوب گردد.

حال کرپ گوشت و قارچ و پنیر آماده است،ظرف را از فر خارج کرده و اندکی به روی آن جعفری خرد شده می پاشیم و به صورت گرم سرو می کنیم.

 

طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر              

نکات با اهمیت و اصولی در طرز  تهیه کرپ گوشت باید کرپ گوشت نازک باشد تا تماما مغز پخت گردد. برای راحتی کار خوب تر است از تابه دسته دار استفاده کردتا مایه کرپ را به سادگی بتوان در آن چرخاند و به صورت یکنواخت در تابه پخش کرد. مایه گوشت مورد استفاده برای پر کردن کرپ باید کم آب باشد. در صورت تمایل می توات از پودر آویشن در صورت تمایل می توات از به مایه کرپ افزود تا عطر و بوی خوبی داشته باشد. از همزن برقی استفاده نشود چون کرپ حباب دار می گردد.

امید داریم از طرز تهیه کرپ گوشت با طعم قارچ و پنیر راضی بوده باشید و خوب ترین و خوشمزه ترین کرپ گوشت را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.