گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۷:۱۸ :: ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
طرز تهیه کالباس خانگی با شیوه ای آسان

وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر برخی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید. مواد لازم : مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم یخ (خرد شده) نصف لیوان شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ سیر سه حبه پودر سیر ۱ ق چ جوز رنده شده […]

وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر برخی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

مواد لازم :
مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم یخ (خرد شده) نصف لیوان شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ سیر سه حبه پودر سیر ۱ ق چ جوز رنده شده ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ آویشن ۱ ق چ تخم گشنیز ۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ نمک ۱ ق غ خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد  طرز تهیه کالباس خونگی   طرز تهیه:     ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دو مرتبه میکس کنید.یخ موجب میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.((با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه). این مواد رو با سلفون تماما رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.(حدود یک ساعت و ربع بسه. بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و پس از آن برش بزنید و نوش جان کنید به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز