گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۵۱ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۶

سرویس سبک زندگی فردا: حتماً موقع خوردن برخی کیک‌ها و یا شیرینی‌ها که با یک سس براق و رنگی و شیرین تزئین و سرو شده اند مواجه شدین و نظر شما رو به خودش جلب کرده. اگر از دوستان علاقه‌مند به کیک و شیرینی باشین که قطعاً اسم این سس یا ژله سرشناس رو شنیدین […]

سرویس سبک زندگی فردا: حتماً موقع خوردن برخی کیک‌ها و یا شیرینی‌ها که با یک سس براق و رنگی و شیرین تزئین و سرو شده اند مواجه شدین و نظر شما رو به خودش جلب کرده. اگر از دوستان علاقه‌مند به کیک و شیرینی باشین که قطعاً اسم این سس یا ژله سرشناس رو شنیدین و اگر جدیدا به این رشته علاقه پیدا کردین خوب تر معرفی کنم اسم این سس یا ژله براق “بریلو” است. ژله یا سس بریلو با رسپی و مواد اولیه‌های متفاوتی درست میشه. من امروز یک فرمان راحت که میشه به سرعت اون رو در منزل تهیه کرد معرفی خواهم کرد.

مواد لازم برای تهیه ژله بریلو
آب ۱/۴ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه
اسانس
رنگ دلخواه
مراحل تهیه سس بریلو
همونطور که در مواد اولیه رویت کردین، ماده‌ای که به این سس غلظت میده و اون رو از حالت روان در میاره، نشاسته ذرت است. پیشتر هم شرح داده بودم که نشاسته ذرت با پودر ذرت متمایز است و برای تهیه اون، به فروشگاه لوارم فنادی مراجعه بفرمائین. دو قاشق نشاسته ذرتی رو که داریم رو روی دو سه قاشق از آب می‌پاشیم و یکی دو دقیقه حوصله می‌کنیم، پس از آن آب و نشاسته ذرت رو با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا نشاسته داخل آب حل بشه.

پاشیدن نشاسته ذرت روی آب

پس از آن شکر رو با مابقی آب مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دیم و حوصله می‌کنیم تا دونه‌های شکر داخل آب کاملاً حل بشن.

این مطلبو از دست ندید!  گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

اضافه کردن شکر به مابقی آب

اکنون ۱/۴ پیمانه آب لیمویی رو که داریم اضافه می‌کنیم. تمام نکته این سس در وجود همین آبلیمو است که باید به طور تازه استفاده بشه. یعنی اصلا و ابدا از آبلیمو‌های بازرای یا آبلیمویی که قبلاً تهیه کردین استفاده نکنین. آبلیمو رو اضافه می‌کنیم و مرتیب مواد رو هم میزنیم.

اضافه کردن آبلیمو تازه به محلول آب و شکر

پس از اینکه آبلیمو رو افزودیم و مخلوط جوش اومد، نشاسته ذرت رو اضافه می‌کنیم و همونطور به همزدن ادامه میدیم تا سس اندک اندک قوام بگیره و غلیظ و واضح بشه.

اضافه کردن نشاسته ذرت حل شده به محلول شکر و آبلیمو
ا
خیلی فوری ژله ما آماده میشه. اصلاً از کنار گاز کنار نمیریم و مرتب مخلوط رو به هم میزنیم تا به غلظت مناسب دست پیدا نماییم. برای استفاده در شیرنی ها، دسر‌ها یا کیک‌ها ما به غلظت‌های متفاوتی احتیاج خواهیم داشت. هرچه میزان حرارت دیدن سس زیادتر باشه غلیظ‌تر میشه. پس شما با توجه به نیازی که دارین غلظت اون رو تعیین کنین.

به غلظت رسیدن سس بریلو

پس از اینکه به غلظت مد نظر دست پیدا نمودیم حرارت رو خاموش می‌کنیم. پس از آن اسانس مورد علاقمون رو اضافه می‌کنیم و با سس آماده شده مخلوط می‌کنیم.

اضافه کردن اسانس دلخواه

برای اضافه کردن رنگ هم به میزانی که احتیاج داریم از ژله (سس) برمی داریم و پس از خنک شدن با خلال دنون ذره ذره رنگ رو اضافه می‌کنیم و پس از اینکه به رنگ مدنظرمون آمدیم استفاده می‌کنیم.   مرجع: ۲نفره