گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۱۵ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
طرز تهیه ژله آجیل

طرز تهیه ژله آجیل : اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که پیشتر اندکی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال […]

طرز تهیه ژله آجیل :

اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که پیشتر اندکی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را بازگردانید.

نکته هایی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، توان دارید آجیل ها را در اندکی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز