گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۰۳ :: ۱۳۹۷/۰۴/۱۶

سرویس سبک زندگی فردا: این چیزکیک نیازی به سرد شدن داخل یخچال نداره و نظیر بقیه کیک های آسان درست میشه. با درست کردن چیزکیک رنگین کمانی مهموناتونو سورپرایز کنید.     مواد مورد احتیاج: (لایه اول) ۲۱۰ گرم بیسکویت ۱۴۰ گرم کره ذوب شده (لایه دوم) ۷۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب ۲۵۰ […]

سرویس سبک زندگی فردا: این چیزکیک نیازی به سرد شدن داخل یخچال نداره و نظیر بقیه کیک های آسان درست میشه. با درست کردن چیزکیک رنگین کمانی مهموناتونو سورپرایز کنید.

 

طرز تهیه چیز کیک رنگین کمانی

 

مواد مورد احتیاج:

(لایه اول)

۲۱۰ گرم بیسکویت
۱۴۰ گرم کره ذوب شده

(لایه دوم)

۷۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
۶ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) شکر
۶ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) نشاسته
۵ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) آرد
۲/۳ پیمانه شیر
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱ عدد قالب کمربندی
کاغذ روغنی

فر را روی ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

به جای قالب کیک کمربندی توان دارید از قالب های آسان هم استفاده کنید. من از قالب کمربندی برای این که کیک راحت تر از قالب در می آید استفاده نمود ام.

کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا قالب را باز کنید کاغذ را کف قالب قرار دهید و دو مرتبه قالب را ببندید و قسمت های مازاد کاغذ را با قیچی ببرید.

بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و آسیاب کنید. اگر غذاساز ندارید بیسکویت ها را داخل پلاستیک دربسته بریزید و با گوشتکوب خرد کنید.

مطمئن شوید که تکه های درشت بیسکویت باقی نمانده باشد.

کره را داخل مایکروفر ذوب کنید. ( (اگر می خواهید شکر اضافه کنید آن را به کره اضافه کنید تا همراه با کره حل شود) پس از آن کره را به بیسکویت اضافه کنید و هم بزنید.

بیسکویت را داخل قالب بریزید و با قاشق فشرده کنید.

قالب را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. مواظب باشید بیسکویت ها نسوزد. قالب را بیرون بیاورید.

و یک ظرف آب پایین فر قرار دهید.

پنیرها، زرده تخم مرغ، وانیل و ۲/۳ پیمانه شکر را با هم زن هم بزنید.

نشاسته و آرد را داخل مواد الک کنید و هم بزنید. سر انجام شیر و کره را اضافه کرده و هم بزنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کمپوت گلابی فوق حرفه ای!

سفیده های تخم مرغ را داخل ظرف هم زن ریخته و با سرعت بالا هم بزنید تا کف کند و پفکی گردد.

ما بقی شکر (۱/۳ پیمانه) را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۱/۳ ۱/۳ سفیده تخم مرغ را داخل مواد بریزید و هم بزنید.

پس از آن بقیه سفیده های تخم مرغ را داخل مواد فولد کنید. (فولد: یعنی مواد را به حالت دورانی از ته ظرف به روی ظرف بیاورید)

(فولد: یعنی مواد را به حالت دورانی از ته ظرف به روی ظرف بیاورید)خمیر را به دسته های برابر تقسیم کنید و به آنان رنگ اضافه کنید و هم بزنید.

هر کدام از مواد را داخل قیف های به صورت مجزا ای بریزید.

خمیرها را به نحو نقطه نقطه روی لایه اول کیک داخل قالب بریزید. ابتدا یکی از رنگ ها را بریزید و دو مرتبه از رنگ دیگر آغاز کنید.

پس از آن با خلال دندان رنگ ها را اندکی در هم ترکیب کنید تا شکل بهتری بگیرد.

دور قالب را با فویل بپوشانید تا قهوه ای رنگ نشود.

قالب را داخل ظرف بزرگتری قرار دهید و داخل ظرف بزرگ تر اندکی آب بریزید.

۱۰ ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کیک را داخل فر بپزید تا وقتی که روی کیک طلایی رنگ گردد.

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد کم کنید. کیک را بیرون بیاورید و به کناره های کیک چاقو فرو کنید. این کار مانع از ترک خوردن کیک می گردد.

دو مرتبه به مدت ۱ ساعت کیک را داخل فر قرار دهید.

کیک باید از قالب بالا بیاید و روی آن تماما طلایی رنگ گردد.

با خلال دندان مرکز کیک را آزمون کنید که خشک باشد. پس از آن کیک را بیرون بیاورید و اذن دهید سرد گردد.

پس از سرد شدن آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دیگر رطوبت نداشته باشد.

با خامه زده شده روی کیک را تزئین و سرو کنید.